Demszky Gábor mindent kitálalt a korrupciós ügyeiről, a társait is magával rántotta

Fotó forrása: Magyar Narancs

A volt főpolgármester a személyes Facebook-oldalán osztotta meg, hogy pontosan milyen részt vállalt a 4-es metróvonal körül gyűrűző csalásokban, korrupcióban, lopásban és sikkasztásban. Demszky nem kertelt, a társait is bemószerolta.

Az alábbi cikket osztotta meg az ex-főpolgármester.

demszky

A Hírcsárda egy álhírportál, amely kifigurázza azokat a politikai ügyeket, amelyek önmagukban is komolytalanok. Amikor azonban egy érintett politikusnak van némi humorérzéke, továbbosztja ezeket. Kérjük azokat a látogatóinkat, akik úgy érzik, nem értik a viccet, hogy ne olvassák tovább ezt a cikket!

A többieknek jó szórakozást kívánunk! 🙂

A Demszky Gábor által megosztott Hírcsárda-publikáció így szól:

„Projektorok, díszletfalak, gináztató automata és nagy mennyiségű PR okozhatta azt, hogy létezőnek hittük a zöld vonalat és járműveit.

Az Európai Csalásellenes Hivatal azért kezdett bele a vizsgálatba, mivel kiderült, hogy több pénz tűnt el a négyes metró építésénél, mint amennyit eredetileg a vonal megépítésére szántak. A hivatal munkatársai közül többen is állították, hogy maguk is utaztak a vonalon, és csodás építészeti megoldásokról számoltak be, ám a szerződések, az elszámolások és a valóság összevetésével kiderült, hogy ez lehetetlen.

A nyomozás végül kiderítette, hogy a négyes metró nagy része sohasem létezett, csupán káprázat, amit pszichológusok, médiaszakemberek és Demszky Gábor hoztak létre. Valójában csupán olyan virtuális valóságkamrák készültek el, ahova az utasok beszállva azt érzékelik, hogy mozgólépcsőn, liften vagy az ALSTOM-szerelvényein utaznak, valójában azonban elvesztik eszméletüket és zárt furgonokban szállítják őket a célállomásra. A logisztikai nehézségek miatt azonban számos utast hipnózisban tartanak azért, hogy ne jöjjön rá, reggeli utazásai nem történnek meg. Sokakat közülük a metró megnyitása óta keresnek családtagjaik és kollégáik. Az OLAF-szerint a jelenlegi vezetés is tud a problémáról, ám a pénzek visszafizetésének elkerülése, valamint 3-as metró felújításának hasonló megoldása miatt nem akarták nyilvánosságra hozni. A BKK pozíciójának gyengítése mögött is ez állhat, mivel az előző vezérigazgatónak, Vitézy Dávidnak szemet szúrt, hogy nagyon sok GHB (ismertebb nevén gina), projektorizzó és díszletfestés szerepel a cég operatív költségei között.

Az Olimpia 2024 pályázatához is ezt a módszert használta volna fel a Kormány, ezzel a NOB-ot is maga mellé állítva. A megvalósíthatóság tanulmány 4.6-os számú titkos melléklete szerint a koncepció az Első Vetített és Pszichoaktív Olimpia nevet viseli.

Megkérdeztük az érintetteket is, de elképzelhető, hogy Lázár János maga is csupán hologram.”

Azért is különös, hogy a volt főpolgármester megosztott a Hírcsárda írását, mert azelőtt úgy nyilatkozott a Vasárnapi Híreknek, hogy biztosan nem bűnös, hiszen az OLAF meg sem kereste, a Csalásellenes Hivatal gyanúsítottjai pedig minden esetben tájékoztatást kapnak a folyó vizsgálatról.

De ha valaki olyan megoszt hírcsárdás hírt, ami részben róla szól, akinek vaj van a füle mögött, az tényleg egy nagy kókler. Demszky esetében inkább az látszik, hogy annyira veszi komolyan a Fidesz meggyanúsítását, amennyire az komolyan vehető…

loading...