Orbánnak hatni kezdtek a gyógyszerek, és bedobta a szunyát a temetésen (videó)

Tény, hogy a temetések nem tartoznak a legvidámabb szertartások közé, de egy energikus, friss vezető nem szokott elaludni rajtuk, főleg akkor nem, ha veszi őket a kamera. Orbán Viktor esetében ez nem így történt Kocsis Zoltán búcsúztatása közben, ugyanis a bólogató pislogások elárulták őt. A miniszterelnök kifejezetten úgy néz ki a videón, mint akit leszedáltak.

3 perc 25 másodpercnél látszik, hogy mennyire nehéz tartania magát a kormányfőnek. Megelőzvén a különféle ügyvédi irodáktól érkező helyreigazítási kérelmeket: nem állítjuk, hogy Orbán szedatív gyógyszereken él, mi csak azt mondjuk, hogy akik ezeken élnek, aluszékonyabbak, hajlamosabbak dekoncentráltak lenni, és ők is egészen nagyokat pislognak.

Ha azonban Orbán mégis szedne gyógyszereket, tudnánk róla?

Megírtuk kérdéseinket egy igazságügyi szakértő pszichiáternek, és amint választ kapunk rájuk, új cikkben jelentkezünk.

1, Ha valaki felelős tisztséget tölt be valamely kormányzati szervnél, tagja a kormánynak (államtitkár, miniszter, stb) esetleg városvezetői státusszal bír, és emellett pszichiátriai betegséggel küzd, köteles-e arról beszámolnia a nyilvánosságnak, illetve amennyiben munkaköréből adódóan nemzetbiztonsági átvilágításnak vetik alá, megbukhat-e a teszten?

2, Ha nem pszichiátriai betegségről van szó, hanem diagnosztizált személyiségzavarról, a beszámolási kötelezettség fennáll-e?

3, Amennyiben egy politikai, közjogi tisztséggel bíró személyt kezelnek is a betegségével, a kezelőorvos értesíthet-e állami szerveket, hatóságokat az illető állapotáról abban az esetben, ha véleménye szerint a betegségéből fakadóan (és betöltött pozícióját figyelembe véve) veszélyt jelenthet a társadalomra?

4, Ugyanez a kérdés, ha az illető elmeállapotára, pszichés problémáira gyógyszert szed (pl. nyugtató, antidepresszáns vagy egyéb medicina)?

A válaszokból ki fog derülni, hogy ha esetleg a miniszterelnök szedne ilyesféle gyógyszereket, tudnánk-e róla vagy sem.


Oszd meg ezt a cikket, hogy mások is lássák Orbán Viktor bólogatását a temetésen!

loading...