Úristen! Zuschlag János mit írt ki a falára, és miért tett ilyet?!

Szeged, 2011. január 11. A szegedi Ítélõtábla dísztermében, elkezdõdött a Zuschlag János volt szocialista országgyûlési képviselõ és tizenhárom társa ellen indult büntetõper fellebbviteli tárgyalása. A vádhatóság bûnszervezet tagjaként, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bûntett és más bûncselekmények elkövetése miatt nyújtott be vádiratot. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 2010. március 31-én Zuschlag Jánost elsõ fokon nyolc év hat hónap börtönbüntetésre ítélte.

Úgy tűnik, hogy hazudozásból, „botránykönyvek” megírásából nem lehet meggazdagodni. Legalábbis erre utal az a kiírás, amit Zuschlag János tett ki a Facebook-oldalára.

zuschlag

A felirat szerint az Efeb nevű felnőttképzési központban tanul az egykori politikus. (Vagy tanít?) Nem igazán lehet eldönteni, de a megjelölt munkahelyeinél elég nagy a lista.

Ez itt a Facebook-névjegye.

fefe

Ha viszont Zuschlag tanulni kezd, hogy könyvelőként dolgozhasson, elképzelhető, hogy ha ráun, újra eszébe jut valami a múltból, amit ki akarna teregetni… a felirat pedig a Wall Street farkasaival több mint ijesztő.


Oszd meg te is, ha eleged van a Zuschlag-féle gazemberekből!

loading...