Ha olcsón akarsz lakást vagy albit Angliában, itt a te lehetőséged!

Az angliai ingatlanok sem vásárlás, sem bérlés tekintetében nem számítanak túl olcsónak, még a brit minimálbérhez viszonyítva sem. Éppen ezért szükséges más alternatívákat keresni, hogy áron alul juthassunk lakáshoz. Ha nagy a várólista a „council” lakások között, még mindig van lehetőségünk más utat találni.

Megvehetjük például a Hitler-házat, vagyis azt az ingatlant, ami hasonlít a náci diktátorra.

Swansea városában található egy ház, ami sokak szerint úgy néz ki, mint Adolf Hitler. Több százezer felhasználó nézte meg azt a Twitteren megosztott linket, amelyen az állítólagos „Hitler hasonmás” található. A ferde háztető a diktátor haját ábrázolja, az ablakok a szemei, a bejárat az alja, az alsó ablakok pedig mintha a bajuszát testesítenék meg. Az esetre egy humorista, Jimmy Carr hívta fel a figyelmet, ezután terjedt szájról szájra a közösségi oldalon. A 70-es éveiben járó tulajdonos elmondta, hogy korábban soha nem hallott a Twitterről és gyanítjuk, most is szívesen eltekintett volna tőle.

Íme az ominózus ingatlan.

hiller
„Rengeteg alkalommal elmentem a ház előtt, de soha nem jutott eszembe, hogy hasonlítana Hitlerre. Egyik nap a barátommal ültünk az autóban, elég agy forgalom volt ezért lassan tudtunk csak haladni, és hirtelen kiböktem, hogy ez a ház teljesen olyan, mint a náci diktátor. Jót nevettünk a dolgon, csináltam egy képet a telefonommal, és feltöltöttem a Twitterre” – nyilatkozta a lány a Telegraph című brit lapnak.

Érdekesség, hogy nem egy széles körben ismert bloggerről van szó, hiszen jelenleg mindössze 136 követője van. Jimmy Carr ezután említette meg a témát, azóta pedig a világháló sztárja lett a bejegyzés, szinte lehetetlen kikerülni, mindenki erről beszélt. Az egyik szomszéd, a 25 éves Lyn Thomas elmondta, hogy 2 éve lakik ott, de eddig semmi hasonlóságot nem vélt felfedezni, most viszont már ő is látja és csodálkozik, miért nem verte ki eddig a szemét.

Most azonban árulják a házat, méghozzá feleannyiért, mint amennyit valójában ér, pontosan a hasonlóság miatt. Sokak ugyanis nem feltétlenül képzelik el az életüket, otthonukat egy olyan házban, ami Hitler. Ha te mégis szeretnéd megvenni, vagy kivenni, akkor itt van életed lehetősége.

loading...