Titkos fideszes ülést lepleztek le: olyan embernél találkoztak, aki rejtve akart maradni

Kép forrása: Bartók Csaba Facebook-oldala

A Szeged.hu információja szerint a milliárdos Nemesi Pál a mai bemutatkozó sajtótájékoztatója előtt tartottak megbeszélést a Ferroép székházában. A portál értesülése szerint Bartók Csaba és Maróti Gábor is részt vettek az egyeztetésen.

A találkozó leleplezése azért is izgalmas fordulópont a szegedi önkormányzati választások tekintetében, mert Nemesi Pál egy anonim közösség mögé bújva kezdett el egy halom hirdetést kitenni a Facebookra. Ezekben magát függetlennek, a Fidesztől és a jelenlegi vezetéstől is távol álló jelöltnek bemutatva.

A Fidesznek teljesen nyilvánvalóan taktikai érdeke, hogy ne indítson saját jelöltet, hiszen egy csúfos vereség nem tenne jót a kormánypártnak, pedig a Mindenki Szegedért Mozgalom polgármesterjelöltje azt nyilatkozta az Ellenszélnek, hogy tudomása szerint a Fidesz több mérést is végzett, mielőtt döntött a jelölésről:

“A Fidesz négy embert mér, pontosabban ezek Kubatov Gábor kutatásai: Szabó Gábort, az egykori rektort, Ádám Attilát, ő egy szegedi ügyvéd, aki érdekes módon a volt polgármester Bartha Lászlónak a köréhez tartozik, méri ezen kívül Nemesi Pált, ő az Iparkamara jelenlegi elnöke, illetve Bartók Csabát, aki a helyi Fidesz elnöke” – mondta el korábban Szabó Bálint.

Úgy látszik, Nemesi Pál került ki győztesen ebből a mérésből, ráadásul úgy, hogy nem szerette volna, ha narancssárga árnyék vetül rá. Mindez azonban a szegediek hülyének nézése, főleg hogy a tegnapi napon a “független” jelölt késő délutáni programja a mai sajtótájékoztatója előtt az ideejtőernyőztetett és helybéli fideszes kampánycsapattal való találkozás volt.

Vajon mennyire fogják ezt a trükközést a választópolgárok?

loading...