Kéri László lerántotta a leplet Orbán titkáról: amit mondott, az mindent megfordíthat

Forrás: Youtube

A 168 órának adott interjút a sokak által szeretett és tisztelt Kéri László. Ebben olyan dolgokat árul el és mond ki először a nyilvánosság előtt, ami szó szerint a feje tetejére állíthatja a magyar közéletet.

Már az interjú eleje végtelenül szívbemarkoló. Kiderül ugyanis, hogy Kéri tanította Orbán Viktort az egyetemen, ám 2010 óta szóba sem tud már állni egykori tanítványával. Mint mondja,

“miről is csevegnénk? Talán csak a családtagjai tudnak beszélgetni vele, más nem. Elsőéves egyetemista kora óta ismerem, hullámzó, konfliktusos volt a viszonyunk.”

Ám nem áll meg ennyinél, hanem Orbánt jellemezve úgy folytatja, hogy

“hepciáskodó, önérzetes magyar hős, aki utólag mindig sikernek mutatja a történelmet. A 20. század volt az ezeregyszáz éves magyar történelem egyik legkudarcosabb időszaka”.

és hozzáteszi, hogy emellett

“Orbán közben visszaél az emberek makrogazdasági tudatlanságával, bármit mondhat nekik, elhiszik, ha sokszor mondja. A választók a fenébe kívánják az ellenzéket, mert ők mindig csak a gondokról beszélnek.”

Majd az általános politikai elemzés után Kéri rákanyarodik Orbán óriási ballépésére és arra, hogyan próbálta a miniszterelnök kijavítani a hibáját:

“Orbán ebben az ügyben csak egyszer hibázott: engedte Simicska Lajost, hogy kiépítse gazdasági teljhatalmát. Egy idő után azt vette észre, hogy Simicska ennek segítségével már a politikai hatalmat is megszerezheti. Mesebeszéd, hogy a két figura közötti harc a G-nappal kezdődött. Orbán rájött, hogy a gazdaságban is versenyeztetni kell az embereit, nem szabad, hogy egy is közülük egyeduralkodóvá váljon.”

Ám mindehhez azt is hozzáteszi, milyen sérülékeny a fideszes uralom a miniszterelnök nélkül:

“Nélküle egy-két héten belül összedőlne. Nem tudom elképzelni, hogy valaki hozzá hasonlóan gyors stratégiai döntéseket tudna hozni.”

Végül a jövővel kapcsolatban sötét jóslatot fogalmaz meg arra az esetre, ha újabb 4 év orbáni kormányzatot kellene az országnak elszenvednie:

“Első körben lenyúlták az alkotmányos berendezkedést, a közmédiát. Új alkotmányt, választási rendszert, médiatörvényt alkottak. A hatalmi szféra átalakítása után a második négy év a tulajdonviszonyok radikális átalakításával és az új burzsoázia kinevelésére ment el. Kiszorították Simicskát, és a gazdasági életet felosztották maguk között, szétcsorgatták az uniós pénzeket. Most már csak a lakosság van hátra, őket lehet fosztogatni.

Ez utóbbi nagyon félelmetes eshetőség. Muszáj mindent megtennünk, hogy ne következzen be!

322 Comments

 1. Első körben a nyugdíjakhoz nyúlnak hozzá. Az alkotmány a módosítás után kimondja, hogy a nyugdíj adható, s nem alanyi jogon jár mint az előző alkotmányban. Ezek után 2/3-os többség mellett szívfájdalom nélkül elvesznek a nyugdíjakból.

 2. nem kell a fideszre szavazni, és mindenki menjen szavazni. Ha kényelemből nem mennek szavazni, utána ne reklamáljanak. Én biztos, hogy megyek szavazni.

 3. Ezer választási lehetőség van, még akár az ún. konzervatív oldalról is! Ráadásul olyanok, akiknek még van gerincük, becsületük. Mert Orbán ezeket már elvesztette…

 4. H.VIKTÓRIA- NEM ÉRTEM AZ EMBEREKET…NEM TUDNAK GONDOLKOZNI? MIKOR ÉRTIK MEG , HOGY SAJNOS EZ A NEM TUDOM KI.. EZ CSAK LOPNI, ÉS HAZUDNI AKAR SEMMI MÁST HISZEN IGY TUD SOKAT LOPNI..NEM JUT EL HOZZÁLYUK A FÉL ORSZÁG AZÉRT MENEKÜL EL MERT NEM NÉZI A MAGYAR EMBEREKET SEMMIBE ÉS NEM TUDNAK MEGÉLNI…EMBEREK GONDOLKOZNI .

 5. Kéri László ! Emlékszem micsoda teliszájjal Gyurcsányozott annak idején és tolta Orbán szekerét Jól emlékszek arra, hogy győzködött bennünket Orbán mellett, mondván úgy se tud mást csinálni, mint demokráciát, mert az EU azt nem hagyja ! Akkor most mit dumál ?

 6. Nekem meg volt egy kutyám , tök aranyos emberbarát volt ! Aztán valami történt vele , mindenkit megtámadott , el kellett altatni ! Ja a szomszéd kutyája meg normális maradt , bár régebben is kicsit vad volt ! Most akkor ne dumáljak a kutyákról ?

 7. Bocs! Nem módosították az alkotmányt, hanem jog és felhatalmazás nélkül egy alkotmányellenes puccsal megpróbálták hatályon kívül helyezni és a helyére az alapszart tették. Ezzel létrehozták (a magyar nép történelmének egyik legsúlyosabb politikai bűncselekményével) a politikusok kizárólagos hatalmát biztosító idegen, megszálló államot. Ez az új “állam” addig fog itt szabadon rabolni, amíg a nép meg nem érti, hogy milyen csúnyán átverték, és összefogva felszámolja a diktatúrát az érvénytelen jogával együtt. Természetesen a politikusok felelősségre vonásával, érdemeik és tetteik alapján.
  Az összes hivatalt és hatóságot végigjártuk, mindegyik impotens. Legfeljebb csak megállapítják az illetékességük hiányát. Így egy hatalom van, amelyik tehet ellene, ez pedig a tudatos magyar nép, ami hiánycikk kis hazánkban sajnos. Jelenleg a farok csóválja. Hazaáruló jöttment köztörvényes bűnözők.

 8. Nem duma kell ide, hanem cselekvés. A lényeg, hogy az okostojások megéljenek a dumájuk után. Arra hajolnak, amerről a szél fúj..

 9. Sajnos nem a kutyádról van szó, de értem mire gondolsz, bár az nem tartozik ide. Ha a kutya megvadul, az gáz. Arról nem tehet senki, mert ennek oka más lehet, mint ha valaki nem jól ismeri a tanítványát ! Emberismeretről van szó, amit egy megmondó embernek illene tudni, pláne, ha ismeri az illetőt. Szerintem már akkor is irányítottan nyilatkozott és most is azt teszi.

 10. Csak szólok ! Neró is akkor kezdett gyújtogatni amikor hatalomra került ! A tanítói teljesen ledöbbentek !

 11. Éppen ezt a vályogsori suttyót ne lehetne helyettesíteni? …. mihez ért ez a cigógyerek? Hazudik, csal, lop …..de ez a génjeibe van kódolva !

 12. Alkotmány nincs. A g. esküt tett rá, majd eltörölte.
  Az amit helyére tettek, a külön-asztalra helyezendő tákolmány, nem a magyar népet szolgálja.

 13. ez orbán egy hazaáruló migráns ateteiért felelni fog met egyszer megunják az emberek a sokklopást orsos jól olvasd el mert jönaaz elszámoltatás

 14. No persze ! Ha nem lettek volna olyanok, mint Debreceni József, meg a többi, aki figyelmeztetett, akkor még el is hinném. A gond az, hogy Kéri pont ellenük érvelt és nyugtatgatott. Hittek neki, mert tudták, hogy ismeri Orbánt, hiszen a tanítványa volt.

 15. Annyira szánalmasak, mikor a didess-nyaloncok ezzel jönnek …Kit lehetne helyébe ültetni? Mikor értik meg végre, hogy a narancsos maffiát nem helyettesíteni kell, hanem leváltani .

 16. Egy tipikus szenzáció hajhász címmel eladott cikk.Mit fog ez megfordítani? Az egész ország tudja ezt, csak tettek nincsenek.

 17. “Most már csak a lakosság van hátra, őket lehet fosztogatni.”

  És felcsendül a baljós zene dödödödööööö–dödödödöööööööö, aminek hatására végig szalad a hideg az olvasók hátán.

  Mire nem képes az ellenzék!

 18. Orbán Viktor egy igazi diktátor, aki annak idején mindenkinek tudtára hozta egy kijelentésében hogy ő nem a diktatúra ellen harcolt, hanem azok ellen akik csinálták azt. Vagyis Orbánnak mindenkori eltökéltsége volt az, hogy valaha átveszi a hatalmat és kialakítja saját diktatúráját, amelyben saját maga tartja kezében az úgynevezett gyeplőt, azt az elvet követve, hogy a húzd meg, erezd meg elv az ő hite szerint jól működik mint a gazdaságban, mint a politikában.

 19. Mi hülyeség? Elvették a rokkantnyugdíjat , a rákbetegek CSAK a legolcsóbb gyógyszereket kaphatják meg, a 75 éven felüli rákbetegek egy része nem kaphatnak korszerű gyógymódot mert drága …….folytassam ! Ha az EU pénzek nem jönnek, akkor mit fognak csinálni fideszék, akik eddig a lopott pénzből luxusban éltek?….megnyugtatlak, nem fognak szerényebben élni, hanem mindenkit meglopnak akit lehet. Legegyszerűbb a nyugdíjak megnyírbálása ilyen-olyan indokkal !

 20. Az egész ország? A fideszes haverok, a fideszes pereputty. a fidess-nyaloncok és az agymosott narancsos birkák kivételével………. és ezek sajnos nincsenek kevesen !

 21. Ja.
  Milyen kár, hogy Néró nem is gyújtogatott, csak megvádolták vele.
  Így aztán az elegáns riposztodat is a hajadra kenheted.
  Orbánról mindenki egybő látta hogy akarnok, hiszen már diákkorától kezdve nyíltan agresszívan viselkedett.

 22. Nem szép riposzt, hanem szimpla hazugság.
  Néró sohasem gyújtogatott.
  Orbánról pedig már diákkorában is kiderült hogy elvtelen, agresszív akarnok.

 23. Én 1100 km ről is, de hazamegyek! Azért, hogy rajtam ne múljon.
  Inkább lássam Vona álmát, mint Orbán kényuralmát.

 24. Valóban, de a nagyságrendekben van különbség…..a csúti bandája a nyugdíjra befizetett 3000 milliárdot egy az egyben lenyúlta .

 25. Akik most itt elégedetlenkednek, azok közül hányan szavaztak bármikor is Orbánra és a Fideszre? Tisztelettel kérdezem.. csak kíváncsi vagyok, milyen érzés lehet..

 26. Politikus, vagy politológus, egykutya.
  Jobb vagy baloldali média, egykutya.
  Mi lenne, ha független forrásból vennéd az információt?
  Nem mondom meg hogy hol van, keresd meg magad!
  Ha nem keresel, hibáztasd magad!
  Csak azt nem mondd, hogy nem szóltam!

 27. Ha már igy megkérdezted…hát nem kicsit pocsék. Csalódott vagyok. Én nem erre a phideszre szavaztam. Akkor még nem volt elmebeteg a gazda. Utólag visszagondolva, nagy hiba volt. Beismerni is ciki. Most már mindegy, arra viszont jó volt hogy rájöjjek! Soha többet nem szavazzok erre a hibbant, tolvaj kertitörpére és a hordájára!
  O1G! vis S.L.

 28. Kussolj gyökér! Mentek a gulágra mindannyian. A hazudós cigánybáró gazdáddal és a tolvaj hordájával együtt.

 29. A LAKOSSÁG NAGY RÉSZE SE LÁT, SE HAL – AKIHEZ MÉGIS ELJUT A FIGYELEMFELHÍVÁS, AZ NEM ÉRTI, FEL SEM FOGJA. TÖKÉLETES BEÁGYAZÓDÁS, “ÍGÉRETES” JÖVŐ.
  HA MÉGIS BEKÖVETKEZNE, MELYTŐL kÉRI lÁSZLÓ – IS – TART – AZ NEMZETÜNK SZELLEMI SZÍNVONALÁT IGAZOLJA.

 30. MÁR HOGYNE LEHETNE! – ÖNNEK MI A VÉLEMÉNYE?
  AMÍG A “GYENGÉK DAGONYÁZNAK A LANGYOS POCSOLYÁBAN” -A “TEHETŐSEBBEKNEK” EGYMÁSRA KELLENE HANGOLÓDNI EGY ÉLHETŐBB JÖVŐ REMÉNYÉBEN!

 31. . . . AKKOR MOST NÉZZÜNK KI A FEJÜNKBŐL ÉS VÁRJUK A SZEBB JÖVŐT, A CSODÁT?? – VAGY ÖN SZERINT MI TÉVŐK LEGYÜNK? -SÍRJUNK??

 32. MOST AZ LENNE KÉRI BŰNE, HOGY NEM MÉDIUM? – NEM HISZEM, HOGY SOKAN SZÁMOLTAK ILYEN MÉRTÉKŰ ALJASSÁGGAL.JOGGAL REMÉLHETTE, HOGY VOLT TANÍTVÁNYA NEM FOGJA MEGTAGADNI EGYKORI ÖNMAGÁT, ÉS NEM FOG 180 FOKOT FORDÍTANI KÖPÖNYEGÉN.

 33. Igen, most az a bűne, hogy tagadta, hogy képes Orbán ilyen mértékű aljasságra ! Sőt még azzal nyugtatgatott, hogy a demokráciát úgysem engedi az EU felszámolni. Erre figyelmeztették ugyanis nagyon sokan, mint pl. Debreceni József is ! Az a gondom vele, hogy elősegítette Orbán hatalomra jutását és most ő kritizálja a legjobban. Közben állandóan szapulja a mai ellenzéket. Remélem mindenki tudja, hogy ez miért történik. Nem hiszek neki és álságosnak tartom a viselkedését !

 34. Miért kéne Kérit “elengedni”?
  Kérinek már az 1993-beli 700 milliós székházlopás után világosan látnia kellett volna, hogy Orbán egy köztörvényes bűnöző.
  Ehhez képest Kéri még 2010-ben is Orbán mellett kampányolt.
  Tehát Kéri pont ugyanolyan erkölcstelen, mint Orbán.
  Csak gyávább.

 35. Nem érted. Mindegy. A szavazással legitimálod az érvénytelen államot. Azzal is, ha együttműködsz vele, adót fizetsz neki és a jogrendjét elfogadod. Magyarul elfogadod érvényesnek.
  Takarítani kellene, nem választani.

 36. A gonoszság és sötétség ellen nincs orvosság. A magyar néppel van a baj. A többi csak következmény.

 37. magyar emberek gondolkodjatok. Pár hét és itt a választás. A fideszre nem szabad szavazni, bárkire csak ne rá. Ha rászavaztok, akkor MO-ra visszatér a feudalizmus, az emberekből agymosott rabszolgák lesznek

 38. a magyar mindig ilyen volt, változni fog-e? nem tudom, de szomoruan látom, hogy XXI.század sem változtatja meg a magyart.

 39. de a választással tudod ezt a kormányt végleg eltakarítani, és az új kormány tudja újra felépíteni MO-ot

 40. eddig is az ország azért van egyben, mert kapjuk az EU-tól a pénzt és azt éli fel a kormány, ha nem kapnánk már rég csődbe ment volna az ország, az EU-s pézből fejleszteni kellett volna, hogy az ország felemelkedjen, de ez elmaradt, mert nem ezt csinálták

 41. így igaz, török hagytak itt fürdőket, de a törpe csak focipályát hagy maga után, azt hiszi a törpe, hogy a nép elhiszi neki valamikor jó focista volt, pedig nem lehetett az

 42. Miféle új kormány? A bukott csótány, vagy a fiatal homokosok?
  Szavaznék szívesen másra, de nincs kire!!!

 43. Sajnos nincs kire szavazni, a Fidesz ellen nem tudott senki kiállni értelmes programmal.
  Ez a szavazósdi amúgy is egy nagy átverés, mert semmiféle elszámoltatás nem történ, gyurcsótányék szabadlábon. Haverok ezek, kéz-kezet mos alapon, ne reménykedjetek!

 44. nyudíjakért mindenki megdolgozott, csak az ukránok nem, akinek a törpe miatt kell nyugdíjat adni, hogy rá szavazzanak.

 45. igazad van, Kéri elismerte, hogy nagyott csalódott a tanítványában, ma már nem is tud mit kezdeni vele.

 46. ezt a fidesz hívőkkel értes meg, mert olyan vakhűen támogatják a fidesz, és az agyukkal semmit sem látnak

 47. a fidesz is bukott már, miért beszélsz így, csak egy párt van akire érdemes szavazni, találd ki, hogy ki???

 48. Idióta agymosott narancsos birka ! A dagadt , buggyantagyú ,hatalommániás cigány suttyó neked az alternatíva? ….. a fidelitasos homokos gyerekek neked sem jönnek be ?

 49. sajnos igazat adok, nagyon beszükült a magyarok agya, 25 év alatt már változni kellett volna, de nem változott semmi

 50. választás mindig van, most is, csak néz körül, ellenérzésedet tedd félre, van akitől a törpe nagyon fél, és csak ő tudja eltávolitani a hatalomból

 51. Akkor Kérinek felhívták a figyelmét Orbán ellentmondásaira. Kéri pont ezért védte meg Orbánt. Ha jól emlékszem nem csak Debreceni József vetítette előre, hogy mi fog jönni, ha Orbán nyer ! Kéri is belejátszott, hogy Orbánnak 2/3-a legyen ! Ha nem lettek volna ilyen “kiálló” értelmiségiek, akkor nem nyer ilyen simán Orbán ! Nagyon sokan tévedtek, ráadásul el is sunnyogják ezt ! úgy tesznek, mintha mi sem történt volna ! Az is kiderült, Vona árulta el, hogy a 2006-os eseményeket a jobboldal szervezte le. Mégse rehabilitálják Gyurcsányt ezek miatt, hanem a nyakába varrják sok mással együtt, amiről nem is tehetett. Meggyőződésem, hogy az értelmiségünk hibás szemlélete engedte meg, hogy idáig jussunk. Gyurcsány rehabilitálása nélkül nem lesz tisztázható ez az időszak. talán pont ez miatt fájó ezt olyan nehezen megtenni. Ráadásul szembe kellene nézni az Orbán és az MSZP egyes vezetőinek a haragjával is ! Ideje lenne elkezdeni ezt megtenni ! Amíg Orbán hatalmon van, addig erről szó nem igen lesz !.

 52. Sajnos fogalmam sincs ki lehetne alternatíva. Hiszen végre van tekintélyünk az EU-ban, nem bólogató jánosok vagyunk, mint az eddigi kormányok alatt, hanem határozott szavunk van. A Jobbik lehetne esélyes, de kevés a szavazójuk és ne felejtsük a Hanuka jókívánságokat és hogy ők adták szegedi csanádot az EU parlamentbe… Vona a lelkét is eladná a hatalomért. A többi párt szintén selejt.

 53. Már ne haragudj, de pont arról van szó, hogy Kéri annak ellenére védte Orbánt, hogy figyelmeztették, az Orbán várható cselekedeteire ! Kiállt mellette és megvédte ! A mostani megszólalásai pedig nem lehetnek hitelesek ezek miatt Ő is azok között van, akik elősegítették az Orbán 2/3-át. Az akkori tevékenységét tekintve Kéri többet változott, mint Orbán ! Kinyílt a szeme, ha szabad ezt mondani, ami nem lenne baj, Csak egy ilyen szakembernek előtte se lett volna szabad becsukni !

 54. Teljesen igazad van,ez sajna így történt!Azóta hányingerem van ettől a pasitól,csak a szegény feleségét sajnálom,mert az egy tök jó fej!!!

 55. Az EU parlamentben sajnos semmi tekintélyünk. Ott sem hülyék ülnek. Miért hiszi bárki, hogy a Brüsszelezést, Sorosozást csak itthon hallják. Nem ok nélkül küldték vizsgálódni az OLAF embereit. Tisztában vannak vele, hogy Orbán és a tolvaj hordája mit művel és hogyan.

 56. Köszönöm Kéri Lászlónak,aki embernek nem mondható , hús tömegnek inkább,hogy közelebb hozta a képét,így látom is,Ő az aki nem is olyan régen engem vén kurvának titulált és elküldött oda ahonnan jöttem.Tájékoztatom,hogy nem mentem Erdélybe,mert itt a helyem.Szüleimmel 1947-ben költöztünk Erdélybe,hogy a nagyértékű vagyonunkat megvédjük.A vagyont a románok elvették és helyébe kaptuk az állampolgárságot.Na most már mivel,hogy kiderült,hogy előtedd voltam magyar,te szarházi nagy senki,aki azzal kérkedsz,hogy Miniszterelnök urat tanítottad,hát megmondom neked te patkány komcsi,hogy amit Orbán Viktor tud azt nem tőled tanulta.Ugye-ugye,milyen kicsi a világ és milyen könnyen össze lehet futni egy magyarnak/ aki én vagyok /egy nagy büdös szarnak /aki te vagy.Szégyeld magad te pofátlan bitang.

 57. Hogy van ez ? 7 éve nem járulékot fizetünk, hanem adót ! Vagyis ugyanugy vonják, csak adónak mondják , plusz még az adót is levonják ??

 58. Azért ilyen korrupcio nem volt ! Nem voltak furcsa halálesetek, nem bortonoztek be embereket hazugsaggal es torvenytelenseggel !!

 59. H.VIKTÓRIA- AZ A VEZETŐ AKI A NÉPET TÖNKRE TESZI SZÁNDÉKOSAN AZ EGY FÉREG NEM EMBER… A MAGYAR NÉPNEK GONDOLKOZNI KELL, HOGY MARAD BÓLOGATÓS , HISZÉKENY RABSZOLGA. VAGY EMBER LESZ ÉS DÖNT HOGY ILYEN FÉREG NE URALKODJON… A JELEN ÉS A JÖVŐ A TÉT, A VONÁN, KÍVÜL ÉS A FIDESZ NÉLKÜL KELL A JÖVŐT ÉPÍTENI,,,,,, ÉS AKKOR LESZ MAGYAR NEMZET.

 60. Akárhogyan is olvasom,ez a nyilatkozat inkább méltatja Orbánt,mint kritizál.

  “Orbán rájött, hogy a gazdaságban is versenyeztetni kell az embereit, nem szabad, hogy egy is közülük egyeduralkodóvá váljon.”
  Nem tudom elképzelni, hogy valaki hozzá hasonlóan gyors stratégiai döntéseket tudna hozni.”

 61. a Magyar nep nem olyan okos hogy atlassa miert kell menni szavazni???van egy haza egy autoja es husz negyetmeter fu azzal azt hiszi hogy o a csekonics,leszarja a csorokat a lecsuszo kozeposztalyt leszar mindent leszarja hogy a nyugdijuk erteke egy meretes szar..es a mostani fizetes is..

 62. Az a baj, hogy nem értitek. Mindenki a szavazásra buzdít. Szeretném, ha megértenétek:
  Ez a választás sem a magyar államban történik. A magyar államban országgyűlési képviselő választás utoljára 2010-ben történt. Aztán 2012 első napja óta egy közjogilag érvénytelen állam működik, ami illegális és illegitim. orbán megmondta: azért legitim, mert senki sem mondta, hogy nem az. Amikor ezt a szörnyszülött diktatúrát elindították, 263 állampolgára volt. Aztán szépen a személyi okmányok cseréjével és a hallgatólagos beleegyezéssel szaporodott a népesség. A 2014-es választás már a megszálló állam joga szerint zajlott, azzal kívánták legitimálni és azzal magyarázzák mostanában a legitimitásukat, hogy az emberek elfogadták, abban részt vállalnak, annak a jogrendjét követik.
  Tehát a tudatlanság az, ami miatt ez a rendszer a mai napig működik. Ameddig meghunyászkodva, tétlenül eljártok a cirkuszba, analfabéta módjára tesztek egy ikszet valahanyadik karikába, vagy aki tud olvasni a jelölt nevéhez, ezzel lemondva négy évre minden beleszólási lehetőségetekről a közügyekbe, újra elfogadva a feltételeket, addig szépen önmagatok legitimáljátok a magyar nép történelmének egyik legsúlyosabb politikai bűncselekményével létrehozott idegen, megszálló diktatúrát, ami csak a nevében hasonlít (megtévesztésképpen) a magyar államra…
  Tök mindegy, kire szavaztok a rendszeren belül…

 63. Nem értem mi a gond. Rendszerváltás óta minden kormány az embereket fosztogatta. Bokros csomag stb. Mi lenne ebben az úJ?

 64. Már bekövetkezett, Tegnap jelentették be a médiában, hogy pár óra leforgása alatt a céges szövevényes haverokkal történő gyors előkészítés után 12 milliárd EU-támogatást dobtak szét pillanatok alatt. Volt, nincs. Bottal üthetik a nyomát..? Vajon az EU-nak milyen igénylést nyújtottak be a Magyarországra átnevezett, bekerített földterületre vonatkozóan. Leírták tán, hogy Mészáros Lőrinc nevére kérik, hogy a lányának továbbíthassa, vagy valamilyen púdert nyomtak az átnevezett ország címére küldésért.

 65. Teljesen egyértelműen kiviláglik, hogy Kérinek személyes ütközése volt OV-val. Egyszerűen soha nem kedvelte, mert OV nem ismerte el a prof. úr felsőbbrendüségét csak azért , mert a tanára,.Innentől elvágta magát nála. Ennyi . A többi mind kicsinyes és aljas gyűlöletbeszéd , ha píszí módon akarom kifejezni magam.

 66. A Nyugdíjasoknak már több mint a fele, Nyugdíjakat már el veszi, különböző nem létezö ügyeken keresztül, és ebben partnerük a bíróságok, de igen nagy partnere a tolvaj bandának,

 67. A lakosság fosztogatása már régen megkezdődött. Az első volt a nyugdíj megtakarítások einstandolása, második a MET-en keresztül az energia árak államosítása, harmadik a forint árfolyamának rontása ami miatt családok százezrei mentek tönkre és vesztették el vagyonukat, kerültek utcára. Az Alkotmánymódosításról már nem is beszélve!

 68. Anna Szivler le kell írni a megszálló Német Náci hatalom az ország ki rabolja az ittlévő hazaárulók segédletével…

 69. A XXI. századba úgy csöppentünk bele, mint Krisztus a Krédóba. Innen már nincs visszaút, csak előre ! Azonban nem mindegy, hogy kivel, vagy kit, kiket követve. Ezt kellene nagyon gyorsan átgondolnia mindenkinek. A hatalmi arrogencia egyrészt adakozó- osztogató magatartás, mely másodsorban fosztogató, hiszen azoktól vesz el akiknek amúgy is szűkösen állnak a javak rendelkezésre, s azoknak ad, akik nem nélkülöznek, de ennek fejében segítik a hatalomban maradást.

 70. Tökéletes meglátás, mélységesen egyetértek. Már az is sok, hogy idáig tűrtük, érthetetlen, hogy jelentős tömegek még folytattatni kívánják! (Csak egy apró korrekció a rend kedvéért: Pilátus volt az, aki “belecsöppent” a krédóba!)

 71. Lécci másold ide Kéri László szavait!! Nem ilyen embernek ismertem meg, de persze tévedhetek. Nem jellemző rá a vén kurvázás. Tedd be kérlek vagy a linket, vagy az ide másolt Kéri mondatokat!! Köszönöm.

 72. Orbánisztánban demokratikusan? …. próbáltuk, de nem ment! Más módszerrel, más eszközökkel próbálkozunk ! …….a csúti suttyót kell kilőni a sorból és dőlnek, mint a dominó !

 73. Sajnos Vonának a múltja nagyon sötét, de ha megígéri, hogy szakít a bakancsos csürhe bandájával akkor talán !

 74. Káplár ! Te agymosott barom ! Hol van tekintélye a csúti cigány suttyónak? Nézz utána az interneten több videó van, ahol mocskosul beolvasnak Viktornak az EP-ben ! ….csak pislog és olyan vörös a feje, mint a rák! …….miért is lenne tekintélye egy tróger gazembernek aki a markát tartja az EU felé, közben pedig Putyin talpát nyalogatja ? ……eszemet barom vagy Káplár!

 75. Hülye Czirok ! Nyald a csúti cigány füstös seggét ! …..az ilyen idióta állatok miatt tartunk itt , mint például te ! Szavazz a mocskos tolvajokra….. Orbánnak van még pár kölyke, akiket ki kell tömni ! Tiborcz vejkó sem kispályás , 13 milliárddal kezdte a lopást és nem fogja itt abbahagyni !

 76. Értelmeset Orbántól várj, ha rá akarsz szavazni, de legutóbb is egy “Folytatjuk! ” -ra beszavaztad a fideszes gazembereket!

 77. Miért, a fidesznek milyen programjáról hallott valaki is?! Csak a gyülöletkeltés és népbutítás folyik.

 78. a következő pl az egészségügy: elismerik hogy mégsem olyan tökéletes a rendszer, így alapellátást vezetnek be, a többi fizetős…táppénz feleltős, .ha nincs pénzed…nem leszel munkánélküli…nem kell több ellátás…nem kell nyugdíj..már benne van az alaptörvényben…a tb ellátás is csak adható..

 79. Nem sokban?te olvastad egyáltalán a vona programját?az Orbnnak van béruniós programja?vagy a deviza hitelek felvétel kori forintosítássa?vagy épp bérlakás programja?szerinted ez hasonlít?

 80. Arany János, Toldi, részlet: ” Szép öcsém be nagy kár, hogy apád paraszt vót, s te is az maradtál “.

 81. Van arcom Zotya! …..nincs fényképem fenn a facén? …….a hozzád hasonló vadbarom narancsosok miatt van !

 82. Józan paraszti ész ! Hallottál róla?……de a vályogsori cigány suttyónak, CSAK enyves keze van ……. Simicska az esze ! …….de az is csak volt ! Most az eszetlen cigány garázdálkodik Orbánisztánban !

 83. Hiszti Kriszti nélkül egészen elfogadható a Jobbik ! Tudtad, hogy leigazolta a FIDESS Krisztikét, Szili Katya és Lévai Katóka mellé ?

 84. Ezt kéne az M1 , M4 -en óránként levetíteni …….. van egy perce ? ….vagy kettő ? Nézze meg, hogy égetik a csúti suttyót Brüsszelben !

 85. A parasztnak van józan esze ! De neked?……Mi van ? ……a sz@rospofád és a kihypózott agyad ! ….szánalmas vagy fidess-nyalonc !

 86. Lehet, hogy Vona volt Viktor partnere, de összebalhéztak. A dagadt cigányról simán elhiszem ,hogy forró !

 87. A te kispofád ?……..szánalmas Zotyóka ! Óvodás korodban nagyon értelmes képed volt, mikor vettél rossz írányt?

 88. Kaya Ibrahim és a Josif Tot- féle történet sokkal ütősebb, mint a székházlopás !! Kéri egy politológus …..elméleti síkon mozog !

 89. Kéri nem lehet ekkora barom?…….ha én láttam 300 kilométerről, hogy nem lesz annak jó vége, ha a csúti suttyó pökhendieskedik és frázisokat puffogtat, akkor Kéri testközelből miért nem látta ?

 90. Ezek szerint Kéri nagyobb gazember, mint a csúti ? ……hagyjuk ! Kéri egy prosti, aki többet fizet neki azt “fényezi “!

 91. Tévedsz, a székházlopás az ütősebb.

  Egyrészt azért, mert az történt előbb:
  Orbán már 1993-ban, ellenzéki pártelnökként is közvagyont lopott.

  Másrészt azért, mert halmozott bűntett volt:
  1. Az 1,3mdFt-os székházat Antall lopta el az MDF és a Fidesz számára, hogy annak értékesítésével pluszpénzhez juttassa őket.
  2. Antall a 700 millás székházrésszel MEGVESZTEGETTE Orbánt, aki ennek hatására 180 fokos politikai fordulattal jobboldalra állt.
  3. Orbán a Fidesz nevében átvett és értékesített székház 700 milliós vételárát kilopta a fidesz pénztárából, és magáncélokra használta fel.

  Tehát a székházlopás egyértelművé tette azt, hogy a magyar jobboldal feljogosítva érzi magát arra, hogy mindent ellopjon, amihez csak hozzáfér.
  Tehát 1993-tól kezdve mindenkinek tudnia kellett, hogy mi következik akkor, ha újra egy jobboldali kormány kerül hatalomra.

  Antall simán megtehette volna azt, hogy törvényes úton ad plusz pénzt a pártoknak.
  De Antall számára a lopás volt a természetes, magától értetődő megoldás.
  Orbán számára pedig már akkor sem volt fontos a tisztesség, a becsület és a feddhetetlenség.

 92. Cinikus megszólításodra csak annyit,hogy nem vagy különb mint Kéri László és mert ilyen gyökér vagy nem is idézek neked semmit,érd be annyival,hogy madár a tollát.Erdélyben az ilyen patkányoknak azt mondják,hogy a magyaroknak az ucsuja.Krumplirózsa különben is az anyád és Kéri Lászlónak vén kúrva a jó édesanyja.

  2018. március 14. 21:56 Disqus írta, :

 93. Ha még csak most kezdik el fosztogatni a lakosságot! Akkor az elmúlt 35 év után , mi várhat még ránk?

 94. Bizony. Kár, hogy sokan itt is tolják, ezt a nincs kire, szöveget.Pedig van. A “de majd az is lopni fog” ra meg, egyenesen bicska nyílik a zsebemben. Akkor maradjon és pár év múlva, a cselédek és népkonyhák országa leszünk. Nem hiszem el, hogy ennyire képtelenek az emberek, körülnézni a környezetükben. Tényleg mindenhol, minden rendben? 🙁

 95. A Fidesz egy jól szervezett párt. Ha ilyen jól szervezett magyar tulajdonú vállaltaink lennének nem itt lennénk letolt nadrággal. 🙂

 96. Kedves Vera! Jöhetnek a valódi bizonyítékok Vonával szemben; az hogy Zavrivecz volt, az nem sötét múlt: A sötét múlt a párttikár szülő, vagy párthatásköri listás papa-mama.

 97. Zadrivecz a bunkó haverjaival cigányozott, zsidózott , és amint írtam a bakancsos csürhe bandájával félelmet okozott tisztességes, becsületes emberekben.. Az EU -s zászló égetése is hatalmas baromság volt ! Idétlen, eszetlen , tróger emberekkel vette körül magát. Ráadásul sokáig nyalta Orbán seggét ! Vona számomra elfogadhatatlan, de ha ők elzavarják a csúti bandát, akkor áldásom rá……….félek viszont, hogyha úgy alakul, akkor képes lesz összeborúlni Orbánnal, mert szerintem nem múlt még el a szerelem.

 98. sajna vona orbánból bujt ki,tehát=Aki kijelenti,hogy hatalomrakerülésük után kinyirja Gyurcsányékat,horhy szobrokat emelnek,visszaállítja a csendőrséget stb,az egy hataloméhes aljas ember!!!!

 99. Kedves Vera! Pontosan ezeket az állításokat vártam, a pártközpont ól az elvtgársak minden derék, beszületes, tisztességes párttagnak- mint immár 1948 óta- megadják az instrukciókat, szektás gondolkodásnak nincs helye. Na akkor menjünk sorba:
  – “Zadrivecz a bunkó haverjaival cigányozott, zsidózott , és amint írtam a bakancsos csürhe bandájával félelmet okozott tisztességes, becsületes emberekben.” Ezzel szemben a valóság , és ok-okozati összefüggés alapján a bescületes, tisztességes emberekben félelmet okoz a mai napig Szögi tanár úr agyonverése, a mai napig tartó beszületes, tisztességes öregek kifosztása, megverése, legyilkolása, a hatóság tehetetlensége. Báyer Zsolt , az 5-ös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa írta: Ha elütsz egy purdét, ne állj meg, hajts tovább+ a csomagtartóban legyen egy töltött puska, ha cigánylakta övezeten mész át! ( Magyar hírlap)
  .”Az EU -s zászló égetése is hatalmas baromság volt ! ” Ki zászlót éget, ki plakátokon harcol vehemensen Brüsszel ellen!!!! Ki akkor, ki ekkor! Gondod?
  “Idétlen, eszetlen , tróger emberekkel vette körül magát.” Ja, M.L., Németh Sz., Tiborcz panasza , Szíjj-Garancsi. a sertéstelepes Lala, soroljam?
  A nem hülye emberek azért értékelték gyurcsótány szarráverését, de egy kormánynak nap mint nap minden becsületes, tisztességes, ÉS NEM BECSÜLETES, ÉS NEM TISZTESSÉGES emberért, a választópolgárért kell SZOLGÁLNI! Majd a TEREMTŐ dönti el, ki a becsületes, tisztességes ember! De te a legkevésbé! Ezt a vitát részemről lezártnak tekintem Surdilló elvársal egyetemben , ingyen nem oktatok instruktor-elvtársakat muci!

 100. Tisztában vagyok vele, de most háborús helyzet állt elő, Orbán “ünnepi” beszéde óta, tehát a közös ellenséget közösen kell legyőzni !

 101. Az a gond, hogy Vona fázis késésben van ! A devizahitelesekért, már 10 éve kellett volna fellépni, igaz nem csak Vonáéknak ! …és lehetne folytatni a szerencsétlenkedésüket, de most legalább úgy látszik észhez tértek !

 102. Még él a koma? Hogy mik vannak! A rendörség, ügyészség mikor dolgoznak? Ezeknek házhoz kell vinni a bünöst, hogy ne kelljen felemelni a seggüket a székröl!

 103. Sem a kommunistáknak, sem utódpártjának nincs létjogosultsága Magyarországon. 1947 óta bemutatkoztak.

 104. Mivel a Jobbik egyedül nem elég a kormányváltáshoz, egyenes az út a
  fidesszel való összebútorozáshoz – egyébként érthetetlen, hogy mi ez az
  öngyilkos magatartás? Ez egy dolog, de hogy fognak elszámolni az emberek
  felé?

 105. Szemfényvesztés az egész szavazás. Bármelyik párt is van hatalmon az mind a globális nagytőkét szolgálja ki. Egyik sem jobb mint a másik. Bármiféle jobb dologban hinni illúzió és nagy naivitás. Az új világrend van kiépülőben és azt szolgálja ki az összes párt és az egész ország hivatalnokszervezete. Az egész világon csak annak az egy világuralomra törő népnek az érdekei érvényesülnek. Ezt szolgálják ki a pártok is kivétel nélkül.

 106. I know this web page presents quality depending articles and additional information, is there any other web page which offers these kinds of things in quality?

 107. Excellent blog here! Also your web site loads up very fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my site loaded up as quickly as yours lol

 108. hi!,I loѵe your writing vеry so much! proportion we
  keep up a correspondence extra aƅout your article on AOL?
  I neеd an expert on tһis house to resolve my problem.
  Maybe that is you! Taking a look forward
  to look you.

 109. Hello there, I discovered your blog by means of Google at the same time as searching for a comparable matter, your
  website came up, it seems to be good. I have bookmarked
  it in my google bookmarks.
  Hello there, simply became aware of your weblog thru Google, and located that it is truly informative.
  I am going to be careful for brussels. I will appreciate should you continue this in future.

  Many folks will be benefited from your writing.
  Cheers!

 110. I’ll immediately grasp your rss as I can not to find your e-mail
  subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any?
  Please allow me know in order that I could subscribe. Thanks.

 111. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites for about a year and am anxious about switching to another
  platform. I have heard good things about blogengine.net.

  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any kind of help would be greatly appreciated!

 112. Hiya! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
  My weblog looks weird when browsing from my iphone.
  I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix this issue.
  If you have any recommendations, please share. Cheers!

 113. Hey there are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world
  but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be really appreciated!

 114. naturally like your website but you have to check the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I’ll certainly come back again.

 115. I was wondering if you ever considered changing the structure of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could
  connect with it better. Youve got an awful
  lot of text for only having 1 or two images. Maybe you could space it out
  better?

 116. Hello! Someone in my Facebook group shared this website with us
  so I came to take a look. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Exceptional blog and fantastic design.

 117. Hello! Someone in my Myspace group shared this site with us so I
  came to give it a look. I’m definitely loving the
  information. I’m book-marking and will be tweeting
  this to my followers! Fantastic blog and terrific design and style.

 118. I was curious if you ever thought of changing the structure of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content
  so people could connect with it better. Youve got an awful
  lot of text for only having 1 or 2 images.
  Maybe you could space it out better?

 119. I simply want to tell you that I’m all new to blogging and truly savored this web site. Most likely I’m going to bookmark your website . You certainly come with wonderful well written articles. Appreciate it for sharing your web-site.

 120. Wow, wonderful blog format! How long have you ever been blogging for? you made running a blog look easy. The entire glance of your website is magnificent, let alone the content material!

 121. It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 122. I will immediately clutch your rss feed as I can not in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly allow me realize so that I may subscribe. Thanks.

 123. A person essentially help to make significantly posts I might state. That is the first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the research you made to make this actual publish extraordinary. Excellent activity!

 124. Someone necessarily help to make critically articles I’d state. This is the very first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the research you made to create this actual post incredible. Fantastic process!

 125. Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 126. Excellent weblog right here! Also your website a lot up very fast! What web host are you the usage of? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

 127. This is taking a little bit more subjective, nevertheless I a great deal like the Zune Sector. The interface is colourful, incorporates far more aptitude, and some neat capabilities which include ‘Mixview’ that make it possible for your self quickly perspective similar albums, music, or other consumers related towards what you might be listening towards. Clicking upon just one of those people will center on that product, and an additional preset of “neighbors” will occur into belief, allowing oneself in direction of navigate in excess of looking into by means of comparable artists, tunes, or end users. Speaking of consumers, the Zune “Social” is additionally fantastic enjoyable, permitting yourself discover others with shared tastes and starting to be pals with them. On your own then can hear in the direction of a playlist constructed dependent on an amalgamation of what all your buddies are listening towards, which is as well remarkable. Those apprehensive with privacy will be relieved in direction of realize yourself can stop the public from viewing your personal listening routines if on your own therefore take.

 128. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 129. I am no longer certain the place you’re getting your info, however great topic. I must spend some time studying much more or understanding more. Thank you for fantastic information I used to be searching for this info for my mission.

 130. Some truly excellent information, Gladiolus I observed this. “What you do speaks so loudly that I cannot hear what you say.” by Ralph Waldo Emerson.

 131. It¡¦s actually a nice and useful piece of information. I¡¦m glad that you just shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 132. I would like to express my passion for your kindness for people who must have assistance with this one area. Your personal commitment to passing the message along appears to be surprisingly informative and has without exception made girls like me to realize their desired goals. Your amazing valuable key points indicates a great deal a person like me and even more to my office workers. Many thanks; from each one of us.

 133. Whats up very cool web site!! Man .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally¡KI’m glad to seek out so many helpful info right here within the submit, we need work out extra techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 134. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is great blog. A great read. I will definitely be back.

 135. The Zune concentrates upon being a Portable Media Player. Not a net browser. Not a video game machine. Quite possibly in the future it’s going to do even greater inside those areas, still for at this time it is really a exceptional course in direction of prepare and hear towards your music and flicks, and is with no peer inside that respect. The iPod’s pros are its website going to and applications. If those stable much more compelling, perhaps it is your least complicated preference.

 136. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 137. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

 138. I definitely wanted to write a simple comment so as to thank you for all of the marvelous ways you are sharing at this website. My time-consuming internet investigation has at the end been rewarded with high-quality insight to talk about with my friends. I ‘d repeat that we website visitors are extremely lucky to dwell in a very good site with so many awesome professionals with helpful ideas. I feel quite grateful to have used the website page and look forward to many more exciting times reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

 139. Zune and iPod: Most individuals assess the Zune in direction of the Touch, but right after seeing how slender and astonishingly minimal and light it is, I check out it in direction of be a rather unique hybrid that combines characteristics of each the Touch and the Nano. It is incredibly colorful and stunning OLED screen is a bit smaller sized than the contact screen, nevertheless the player alone feels pretty a bit scaled-down and lighter. It weighs regarding 2/3 as a lot, and is appreciably smaller sized in width and height, When staying basically a hair thicker.

 140. naturally like your web site but you need to take a look at the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the truth however I¡¦ll definitely come back again.

 141. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is fantastic blog. A great read. I will definitely be back.

Leave a Reply

Your email address will not be published.