Igaz lenne a több éves pletyka Orbánról? Eszméletlen videót tettek róla közzé

Több éve terjed egy pletyka, hogy Orbán Viktor nem csak kirándulni jár Graz városába. Egyes feltételezések szerint ott szokták kezelni a miniszterelnököt.

Orbnáról lehet tudni, hogy elég túlmozgásos időnként, főleg amikor kellemetlenül érzi magát. Egy nagyon kemény videót tettek össze Orbán túlmozgásairól.

Orbán Viktor mostanában amúgy is nagyon stresszes, gondoljunk csak Putyin látogatására.

Kötcsén meg már elég keményen fogalmazott.

A kormányfő Kötcsén az övéi között kijelentette: nincs lejátszva a 2018-as választás, tanulni kell a 2002-es vereség hibáiból, nem lehet hátradőlni. A migránsozás mellett ismertette a 2018-as kampány központi elemeit, illetve Donald Trumpot is méltatta-

„A választás akkor ér véget, ha kihirdetik az eredményt” – mondta Orbán Viktor a hallgatóságnak tegnap Kötcsén. A kormányfő az Atv.hu információi szerint úgy fogalmazott, „küzdőtér van”, nem lehet hátradőlni a kormányoldalon. Azért sem, mert Orbán úgy gondolja, hogy bár az emberek rendre és stabilitásra vágynak, de a nyugati példák azt mutatják, hogy a sok ciklusos kormányzást „unhatják is”, ezért frissítésre van szükség a Fidesz esetében is.

A kormányfő az elmúlt hét év eredményeinek megvédését nevezte a következő választás tétjének; ezek között kiemelte az ország határainak megvédését a sokak által támadott határkerítéssel együtt, a családok és a munkahelyek biztonságának megőrzését és a közbiztonság fenntartását. Vélhetően ezek a témák lesznek a Fidesz 2018-as választási kampányának központi elemei is.

„A külpolitikai realizmus szükségességével, a Nyugat válságjelenségeinek leírásával például teljes mértékben egyetértett a miniszterelnök, ahogy azzal a megállapítással is, hogy az európai alapelvek tiszteletben tartásával ki kell javítani azokat a hibákat, amelyek miatt ma Európa rosszul működik” – számolt be az MTI-nek Havasi Bertalan, a kormányfő sajtósa.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • János Virág

  Viktor! Mi a tolvaj bandádat unjuk!

 • File Laszlo

  szeretne jópofa lenni ,de nem megy neki.tudja is magáról ezért vannak ezek a önkéntelen mozgások.

 • Anikó

  Bele kellene már az Alkotmányba foglalni, hogy egy vezető testület 2 cikluson keresztül lehet kormányon, aztán más kerül a helyükre.

  • István Antalfy

   Plussz, alkalmassági orvosi vizsga, idegrendszer ok?

   • Mária néni

    Akkor a libsik soha nem kerülhetnének semmilyen vezető pozícióba, tata!

    • Nagy László

     Látom, az idegbajtól nem tudsz aludni mari bácsi… vagy már nem áll a kukac?

    • Damon Hunter

     Az miért lenne baj,ha pszichiátriai szakvélemény is kellene ahhoz,h valaki a kormány tagja legyen? Ugyan is a kormánynak felelős döntéseket kell hoznia. Ha ezt egy olyan ember hozza aki nem beszámítható, nagyon komoly következményei lehetnek az egész társadalomra nézve. Lásd pl. most. Az meg,h a liberálisok,baloldaliak,jobboldaliak,függetlenek vagy orbanisták kerülnek kormányra,nem lényeges ha a pszichés állapotuk megfelelő.De megnyugtatom,hogy a maga fetisizált liberálisai :D:D nem lesznek kormányközelben még jódarabig és talán soha…hála istennek. Bár semmi nem elképzelhetetlen mert a választók Orbánt is kormányra juttatták. Szóval maradjunk annyiban,hogy független átvilágításon kellene átmennie minden kormánytagnak mielőtt beiktatnák. Gazdasági feddhetetlenség,pszichológiai alkalmasság alapfeltétel legyen. Ez maga szerint ördögtől való?

     • Pel Gy

      Az öreglányt kezdje mindenki jelenteni, már ki van a fasz tőle…

    • naésaztán

     Megjöttél, fidesz f@sszopó ???

    • surdillo

     idióta troll,már itt is böfög!!!

     • Mária néni

      Kussol a libtard!

    • bertajanos

     Ráismersz magadra “Mária néni”?
     https://www.pinterest.com/pin/265219865533048325/

    • Károly Sztehlo

     Nade Mária néni képe mögé bújt Laci! Mennyit fizet a főnököd a trollkodásért?

     • Mária néni

      Sivalkodj

     • Károly Sztehlo

      😀 😀 😀

    • CSOKIMAMA

     Vén szatyor, már megint itt vagy…… A temető meg üres.

 • Rohacs Janos

  Orbán tünetei erős gyógyszer hatásra utalnak .Valami betegségre szed erős gyógyszereket .Ez okoz nála úgynevezett Tardív diszkinézia jelenséget .

  • Mária néni

   azt a saját zárójelentésén olvasta tata

   • kicsi huszár, ez nagyon kevés! valami ütősebbet, ha kérhetnék! egy péklapát, esetleg?

  • Damon Hunter

   Bizonyos antipszichotikumok mellékhatásai (pl. leponex,zyprexa,haloperidol) okoznak sok egyéb tünetet is. Lehet az elhízás is ilyen és az ön által felvetettek is. Szóval tipikusan láthatóak ezek a tünetek még akkor is ha láthatóan szedi ezekre a mellékhatásokra is a gyógyszereket pl. akineton,kemadrin… Azért meglehetősen furcsa ,hogy még nem emelt hangot nyilvánosan egyetlen pszichiárter sem és csak belső berkekben mernek állástfoglalni ebben a hazai “demokráciában”. Vajon miért? 🙂

   • Ferenc Gonda

    Mert dübörög a demokrácia! Vagy inkább a diktatúra?

    • Damon Hunter

     Hát ez az. Ha nem élesben mennek neki,akkor lejárató kampány,karaktergyilkosság és még egyéb más megfélemlítési eszközzel támadnák meg. Szomorú ez,nagyon szomorú. Diktatórikus elemek vannak ,ez egyértelmű. Sajnos nincs éles kontraszt az enyhe diktatúra és a masszív ,amolyan igazi diktatúra között.Ha kiindulunk abból,hogy volt egy kádári diktatúra és párhuzamban volt egy sztálini..mindkettő diktatúra volt,de azért inkább kádáriban éltem mint sztáliniban :). A baj az,h mindig minden fax diktatórikus döntésre tudnak példát hozni valamely nyugati demokrata kormánytól.Csakhogy a társadalom nem lát ennél tovább, pedig kellene. Ugyan is hiába példálózik a jelen rezsim ,h pl. az olaszoknál is ez van, a németeknél is ez van stb. csakhogy nálunk ezeknek a diktarórikus törvényeknek a gyűjtője lettünk. Oké.az olaszoknál van az x. törvény ami diktatórikus. A németeknél az y,osztrákoknál a z stb. De nálunk mind itt van. Az x,az y, a z és a többi. Szóval ezt kellene felismernie a társadalomnak.

     • Pel Gy

      Így van, kialakult valamiféle “hivatkozós törvénykezés”, amely mindig megtalálja azokat törvényeket máshol, a világ bármely országában, amiket a brutális önzése, vagy a szabadság elnyomása miatt be akar vezetni.

  • Istvan Maros

   Ahhoz képest remekül irányítja az országot! Ezt már néhány europai ország, vezetője elismerte! A GDP-nk rendkívül jo’ az adósság nagy részét -amit a Gyurcsány kormány
   Hagyott erre a kormányra,visszafizetik! Köszönöm jól vagyunk! Látogass egyszer haza,és megdöbbentőensz milyen szép Pl. Budapest! Bekerult a 15 legszebb Európai város közé! Ha jól tudom,a 6. helyre! Minden jót neked! Itt már késő van ! Megyek aludni!

   • Rohacs Janos

    Kedves István ..Már levelező partnerek leszünk ezért a megszólítás .Néhány ország vezetője elismeri Orbán Viktort ,csak a többségnek van lesujtó véleménye .2010 ben az államadósság 19323 mlliárd Ft volt ..Most 24229 milliárd Ft ..Tehát 4906 milliárd Ftal növekedett az államadósság .Semmi visszafizetés nincs .A lejáró hiteleket új hitelből fizetik vissza Minden évben 7000 milliárd Ft új hitelt vesznek fel ..Még rosszabb a kép ha figyelembe vesszük hogy a magánnyugdíjpénztár java része adósság csökkentésre lett költve .Ez 3000 milliárd Ft .A 70 es évektől kezdve minden kormány növelte az államadósságot .Ez a kormány is folytatja .Még megemlítem hogy 2010és 2014 között 5297 milliárd Ft megszorítás volt .Remélem nem azt érted ebből hogy az előző kormányokat dicsértem .Leírom a valóságot , Nem törődöm a propagandával .

    • Istvan Maros

     Kedves János! Köszönöm az emaile! Nagyon ritkán van részem ennyire kulturált íráshoz! De be kell vallanom,nekem a meggyőződésemet az írásod nem változtatja meg! Ettől függetlenül én messzemenően tisztelem a te megyozodesedet!
     A legfontosabb számomra az hogy korrekt és rendes embernek ismertelek meg! Ez a stílus, ahogyan te írsz,és amit,az példája a tisztességes EMBERNEK! MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM,HOGY MEGTISZTELTEL VELE!
     Egyszer osszefuthatnank egy kávéra valahol! Üdvözlettel M.I.

     • Rohacs Janos

      Én mérnök közgazdász vagyok .ezt azért mondom hogy számok és képletek világában éltem le eddigi életem .Nem szidok politikusokat .Ennek a kormány teljesítménye nem rossz .De nem olyan fényes mint a propaganda lefesti .Az idén hazaköltöztünk Amerikából . Hatvanban lakunk .Sok betegség ” tulajdonosa “vagyok .Kicsi az esély a kávéra de sose lehet tudni .Üdv R J.

     • Istvan Maros

      Én had és a pszichológiai tudományok kandidatusa vagyok . Amit írtál ahhoz nem értek! De mindenképpen utána nézek! Tisztelettel M.I.

   • László Kupi

    Budapest gyönyörű, hmm A felcsúti törpe előtt még szebb volt!

 • Mr. Bell

  Nagyon kemeny video. Mar tobbszor akartam kerdezni, de valahogy sosem erdekelt annyira, hogy megkerdezzem, na de most majd! Ettol az urban legend-tol minden szelsobalos, ultraliberalisnak merevedese tamad?

  • János Salát

   Igen, mér többször? Érdekel a téma, ugyi? 🙂

 • Gábor Makai

  Szegény csürhe meg a dilire savaz!!

 • János Falus

  De hát eddig is lehetett tudni, hogy elmebeteg. Persze ez a videó, csak meg erősíti ami nyilvánvaló.

  • Józsa János

   lehetett tudni? ez videó?
   rólad is tudnának ilyent, s bárkiről, de kit érdekel egy videógyáros ócska képbevágása?
   így ahogy elnézlek, te is voltál Gráczban, láttalak, amikor lefogtak a fehérköpenyesek, én épp be voltam kötözve, együtt kerültünk gumiszobába, jól ráléptem a tyúkszemedre balfék balliba!
   A fehér köpeny szindrómád nem szabad gyógyszeresen kezelni kisürge, inkább verd a fejed a budicsésze oldalához, de még jobb, ha a pereméhez!

   • János Falus

    Hát ezért kár volt megszakítanod az felcsúti ” geci ” leszopását.

    • Józsa János

     szopógép vagy? akkor ez a folyadék állandóan a szádban van, és akkor még a fehér köpeny szindrómád, huhu
     nem szabad egyből gyógyszeresen, inkább furulya ajánlott!

     • János Falus

      Ennyi??? Buzi fiú. Szórakoztató, ahogy magadról nyilatkozol.

     • Károly Sztehlo

      Józsa János Úr! Kérem Magyar Polgári Keresztényhez méltóan viselkedjen! Szégyenlem magam Ön miatt!

   • Sandor Kerek

    Hát nem is gondoltam hogy te is ott kapod a kezeléseket. Miért mentek Gráczba nem jó az itthoni ellátás?

 • Margit Baranoff

  ÉS MI VAN A TÁNCOS LÁBU TÖK EGÉSZSÉGE EMBERETEKKEL

  • Csilla Csilla

   Ami veled, Margit Baranoff!
   Valamit a videóról is tudnál mondani? 😀 😀

  • Noskó István

   Szerencsére úgy néz ki, hogy a süllyesztőbe került! Remélhetőleg vele már nem kell számolni! A módszerváltás óta nem sok egészséges miniszter elnökünk volt! Volt egy rákos, egy nyaka szegett és két pszichiátriai eset gyanús!

 • Banditabarka

  Mi faszom? Tilos a ruhát igazgatni? Szarfaszúak ez nektek az öröm? Erre izgultok? Na szaladjatok a tükör elé, aztán győződjetek meg gyorsan, hogy ki a kretén csicskák.

  • Ferenc Szabó

   Rettentő hülye vagy..És ezt az embert Imádod…Te se lehetsz különb…mint a fotód…arc képed …amit nem mersz vállalni..!!!!

   • Hodobay Sándor

    Ahogy a mi “drága” Mária nénink, se Mária, pláne nem néni! 🙂

 • Pel Gy

  Megszokhatta volna már, hogy ő a miniszterelnök…
  A BTK, melyik paragrafusa szankcionálja ezeket a viselkedéseket ?
  Azt kell látni, hogy nem vele van baj, hanem a tanácsadóival…

  • Damon Hunter

   Igen,így van. De a pletykák szerint nem ismeri azt a szót,h nem. Tehát a tanácsadók azt fogják tenni amit ő mond főleg,h a gyanu szerint egyfajta bűnszövetség van a háttérben és emiatt senki nem mer lépni. Egymás elleni bizalmatlanság tartja őket egyben.

   • Pel Gy

    Védeni fogja őket a mentelmi jog.
    Európánál fognak kiabálni számonkérés esetén az “emberi jogaikért”
    Nem is kell túlságosan megcsapolniuk az offshore vagyonokat, hogy a legjobb ügyvédeket kapják, a lakóparkjaik fegyveres őrizetet kapnak.
    Vagy Csau sorsára jutnak, minél előbb, vagy a legnagyobb nemzetmentőkként tengetik majd öreg napjaikat, ugyanazokért a tettekért…

    • Istvan Maros

     Üvölt a veszett kutya! Érzed a veszted! A Gyurcsány idején a lovas rendőrök között lehettel!
     Nem csodálom hogy nyuszi tesz!

     • Pel Gy

      Mc bolondultál 🙂

 • Mária néni

  Sivalkodjatok, libsik!

 • Hodobay Sándor

  A Putyinnal való párbeszéd mozgásról nekem az jön le, hogy ez az ember nagyon fél, de kurvára Putyintól, valamiért sakkban tartja őt!

  • Damon Hunter

   Nemcsak Putyintól. Fél ez már mindenkitől. Erre még rájön a paranoid sch-ja és az a csoda,hogy még nem fordult az öngyilkosság felé.

 • István Bendula

  IGAZ. De nem úszhatja meg az országrablást mert nem beszámítható,hanem az unokáig érő teljes vagyonelkobzás mellé kapjon életfogytig tartó közmunka büntit,azért,hogy az utcán leköphesse aki akarja.

 • Kathy Szaniszlo

  Sajnos és ha igaz akkor már elkell hagyni az ország hazát nem lehet bolond a kormányfő ezt Bokros hamar ki tudja deríteni csak egy telefon és kész nagyon csúnyán elintézte MAGYARORSZAGOTT azért így léte szítani az embereket hogy éhen halnak de most nektek a cigansagra Nagy szugseg van és a cigányokat fel kell karol i sőt ha valaki tud velük rendesen beszélni akkor ok is azelőtt is ott eltek de nem volt velük baj s vidéken persze nincsen kaja ha ker nem kap csak el van zavarva és az éhség sok mindenre képes ahogy ti roszuleltek őket meg jobbá elnyomják sőt akinek van egy kis szabad ideje hozzajuk is be kell latogatni pl Szeged a Tisza partjan Gyongyos kazincbarcika es ide elkellene menni Es ki szedni hogy ok mit is akarnak a fonok nem mer kozejuk menni mert megbicskazak s riporterekre varna ez a feladat na meg mit akar o Trump elnok told ANYI baj a van hogy ki igazi latszik a sok munkatol es az minden reggel 7-orakkor a munkajaba van ha ugy vegezne a munkajat mint a mi elnokunk Amerika Sheol se lenne Magyarorszag olyan kicsi hogy olyan lenne mint kene Arany eletett teremthetett volna meg ara sem kepes.hogy magara ad na olyan csoves meg a kinezette is na meg a zsebre vagott keze irgalmatlan meglatszik hogy igazi maffia de az egesz fidesz meg Lazar az kinez valahogy de a TOBBI mint egy nyomorek

 • butaság ez a cikk cím. 2002 óta amikor elbukták a választást és összetörték a képviselői irodaház bútorzatát tudjuk, hogy kezelésre jár. Minek lebegtetni, hogy pletyka vagy sem. A gond, az, hogy nem használ a kezelés! Na erről kéne beszélni, hogy miért nem használ?

 • Józsa János

  A minden hájjal megkent liberál-bolsevik bandát kiszolgáló média szavahihetősége zéró!
  azaz nulla! (0) Ma már inkább csak negatív számmal lehet kifejezni!
  Ezek a firkászok annyira hírhedtek és annyira lejáratódottak ezen a sárgolyón, hogy már csak kabarénak vehető mindaz, az amiket összehordanak és kitalálnak.

 • János Dunai

  felretenni a hatalmi álmokat es kimenni az utcara mind pártok nélkül egyuttes felhivassal.ut vasut hidak lezarasa vegleg.2 het utan veguk.a felsö 20 ezren rögtön lecsukjuk pesten.videken is mindenütt lezarasok es helyben dádá utana a felsö2 -2ezernek.

 • István Pethő

  Aki még nem tudja 17% -ot ért el az elmúlt szavazáson!!! A többit hozzá lopták. Hozzá kapták a külhoni cionistáktól, akik hasznot húznak Orbán bajából is, az ország kárára! Orbán csak egy BÁB FIGURA! Sajnos így élősködik a népen! Kilóra megvették családostól, miniszterestől!! Mit lehet tőle várni?Többször látszik rajta, hogy nem a saját szavait mondja! Be van programozva a beszéde is. Azért nem áll ki párbeszédre senkivel a pártok közül! Rögtön lebukna, hogy madzagon mozgatják, mint egy marionett bábot!

 • János Dunai

  igy se birtok vele akkor mit akartok,orszagpusztitasban verhetetlen es bolondnak nagy bolond szerebncseje is van.de hiaba hittetek hogy tulszarnyalhatatlanok vagytok…megtette.faj mi?hogy uj korbacsos rabszolgahajcsar folytonos rablo állt be a sorba?hát meri?szeretnetek ti is de nenm lesz,takonybol egy is elég