Az ország megrontói és aki mögöttük áll – ezen a cikken tuti, hogy felhúzod magad

Forrás: MTI

Magyarország évek óta tűri, hogy stróman piócák tapadjanak rá, és szinte megállíthatatlanul szívják ki belőle a pénzt. Tehetetlenül állunk és tűrjük, mert lassan már minden és mindenki az övék lesz. Ha valaki ellen mer állni, jön a vezérük, ki elsöpri az útjukba kerülőt. Ha valaki kérdez, számon kér, akkor bedurcáznak, és jön, a „már csak azért is” élethelyzet.

Nemrégiben lehetett hallani arról, hogy amilyen ütemben az ország gázszerelője, Mészáros Lőrinc vagyona gyarapodik, oly ütemben senki más vagyona nem nő kerek e világon. Így akár már 2024-re ő lehet a világ leggazdagabb embere. És ha bárki, legyen az egyszerű átlagpolgár vagy ellenzéki politikus, azután érdeklődne, miből építette fel birodalmát, mi erre a reakció? Háromszor annyi közbeszerzést nyer Mészárosunk, valamint kontroll nélkül harácsolásba kezd, és felvásárolja az ország szállodáit.

Mert őt, Orbán Viktor, a nép választott képviselője oltalmazza. És Orbán Viktort senki nem vonhatja felelősségre, és ha mégis, akkor majd ő megmutatja ennek a bugris országnak, milyen a felcsúti virtus.

Meg lehet említeni többek között az ország fánkkirályát, a magyar zsugabubust, a média császár Andy Vajnát. Ő az, aki egyeduralkodó a kaszinóvilágban, ahol átláthatatlanul, ellenőrzés nélkül lehet milliárdokat megforgatni. Ő az, akinek felülmúlhatatlan médiabirodalma van már Magyarországon, és drága feleségével, Fánkkirálynő Tímeával pedig megédesítik az emberek életét.

De jaj annak, ki ezt a birodalmat háborgatja. Mert őt, Orbán Viktor, a nép választott képviselője oltalmazza. És Orbán Viktort senki nem vonhatja felelősségre, és ha mégis, akkor majd ő megmutatja ennek a bugris országnak, milyen a felcsúti virtus.

Következő, az ország bűvésze, Farkas Flórián, kinek vezetésével úgy tűnik el a pénzt a kasszából, mint a bűvész kalapjából a nyúl. Mi történik, ha kérdőre vonják a miniszterelnököt Farkas úr cselekedetei miatt?  Együttműködési megállapodást köt vele. Tehát Farkas Flórián is megtehet, amit csak akar, következmények nélkül.
Mert őt, Orbán Viktor, a nép választott képviselője oltalmazza. És Orbán Viktort senki nem vonhatja felelősségre, és ha mégis, akkor majd ő megmutatja ennek a bugris országnak, milyen a felcsúti virtus.

Természetesen „elterelő hadműveletek” is vannak bőven. Ilyen volt többek közt a Botka László luxusórája elleni fideszes felháborodás is. Mindezt úgy, hogy közben Rogán Antal helikopterrel cikázik fölöttünk, talpig Louis Vuittonban meg Valentinoban szürcsölgeti a kávét puccos római hotelek teraszán, vagy a francia Riviérán Michelin-csillagos étteremben falatozik feleségével, 400 ezer Ft megtakarításból. Amikor az ellenzék felhívta a miniszterelnök figyelmét Propeller Antal urizálására, a kormányfő kijelentette: “nem foglalkozom a politikai blöffökkel, politikai botrányokkal. Minden egyes támadás csak megerősíti Rogán pozícióját.”

Mert őt, Orbán Viktor, a nép választott képviselője oltalmazza. És Orbán Viktort senki nem vonhatja felelősségre, és ha mégis, akkor majd ő megmutatja ennek a bugris országnak, milyen a felcsúti virtus.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön, a szópárbajok győztese, egy ország kedvence, Németh Szilárd, aki azt is megteheti, hogy egy, a lakására bejegyzett magánalapítványon keresztül építtethet kétmilliárd forintból Csepelre birkózócsarnokot. Mikor az ellenzék aziránt érdeklődik, hogy ezt mégis hogy, és feljelentést tesznek hűtlen kezelés miatt, a rendőrség szabályosnak ítéli, és megszüntetik a nyomozást. Szilárd erre nemhogy elszégyellné magát, és fülét farkát behúzva megbújna az ágy alatt, nem, őt nem abból a fából faragták. Ő saját facebook oldalán követeli, hogy a feljelentői nyugodjanak bele vereségükbe és kérjenek tőle bocsánatot.

Mert őt, Orbán Viktor, a nép választott képviselője oltalmazza. És Orbán Viktort senki nem vonhatja felelősségre, és ha mégis, akkor majd ő megmutatja ennek a bugris országnak, milyen a felcsúti virtus.

A listát lehetne még sajnos folytatni, hisz szinte végeláthatatlan azoknak a száma, akik rajtunk élősködnek. És ha a nép lázongani kezd, esetleg kérdezni merészel vagy számon kér, akkor Viktor minden hatalmát bevetve lesújt mindenkire. Mi magyarok pedig, ha nem mutatjuk meg, milyen a magyar virtus, akkor még ükunokáink is tudni fogják milyen a felcsúti.

Forrás: zsurpubi.hu

53 Comments

 1. Kedves Mária néni! Az igazság kimondása gyűlölködésnek tűnik azok számára,akik nem tudnak szembe nézni vele.

 2. Ilyet csak az ír, akinek a családjában a kisnyilasokból lettek a kommunisták. Tiszta a vérvonala.

 3. anyit hazudtok hogy meg ti sem hiszitek el ,ti egyebet mem tudtok csak hogy huzatok az embereket osze , hogy gyuloljek egymast az emberk ,szegyen nektek satan fajzatjai mert csak az szareti a hazugsagokat aki az isten elensege , hogy csinalja a haragot az emberek kozt

 4. igaza van mert ez az oldal a haza arulok oldala ,az ieneket ki kene kuldeni az orszagbol mert nem mgyarok akik kepesek el adni az orszagot sorosnak hogy idegenek vezesek hajra orbany kormany ne hagyd magad minden drogosnak

 5. Kedves néni ! Ön már kifelé jön az “erdöböl”de sokan még bent vannak ,vagy most mennek nekik nem biztos,hogy igy jó.

 6. Mama! Tartson egy kis szünetet,vegye be a gyógyszereit,olvasson néha objektiv ujságot-igaz igen kevés van-és gondolkozzon,értékeljen…Hja és olvasás előtt vegye fel a szemüvegét a tisztábban látás érdekében!

 7. Mária néni, Ön egy tragédia! Az a baj, hogy olyan korban tetszik lenni amelyből agyilag már nincs visszaút!Azért hosszú, boldog életet kívánok!

 8. Maga személyeskedik? Ebben az esetben önnél az a probléma, hogy juvenilis demenciája van. Persze ezzel nem arra célzok, hogy ön fiatal lenne, mert a képe alapján már egy roggyant vén szivarnak látszik.

 9. nem lesz kormany valtas mert az igasag fog gyozni az igasag enel a kormanynal van , mert osze akarja tartani a nemzetet ,a kint rekedt magyarokal egyut

 10. Szerintem, az apád, meg az anyád testvérek lehettek, mert csak így lehetsz ekkora kretén. Hülye leszbi náci lotyó.

 11. Mari néni elgurult a gyógyszere ? Gyorsan keresse meg és falja be hátha nem irkál ilyen sületlenségeket. Vagy talán önt is pénzeli a nép adójából a csuti cigány?

 12. Csak ennyire telik vénasszony?? Ez nem valami sok. Írjál még, olyan szórakoztató vagy amikor így harákol egy vén picsa.

 13. Mi értelme van annak,hogy a hozzászólók egymást is mindennek elmondják csak jónak nem? Ez értelmezhetetlen számomra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.