Keményen üzent a hatalomnak Rékasi Károly fia: „Ha baj éri a szüleimet, az engem igazol”

Nem ritka példa, hogy színművészeink, híres énekeseink gyermekei öröklik felmenőik tehetségét, és itt nem Fásy Zsülikére gondolunk, mert azért ízlésünk még nekünk is van, hanem a nemzet egyik leggyakrabban hallott szinkronhangjára és kiváló színészére: Rékasi Károlyra és fiára.

Rékasi Zsigmond fiatalon belecsapott a lecsóba, és kreatív énjét nem egy eldugott felolvasóesten bontakoztatta ki, hanem egy nagyon is forradalmi, közéleti helyszínen, a ligetvédők táborában. Ő maga ugyanis kortársait megszégyenítő bátorsággal emelte fel hangját a rendszer ellen. – írta meg a pestibulvar.hu

“A feljelentéseket többedmagammal megtettük jogszerűtlen intézkedés és rendőri túlkapás miatt, de sajnos ebben az országban nem sokra fogunk menni”

– nyilatkozta Rékasi Zsigmond a Story magazinnak, majd arról is beszélt, hogy ha politikai szerepvállalása miatt baj érné a szüleit, az őt igazolná.

“Annak ellenére, hogy mindent megbeszélek velük, igyekeznek távol tartani magukat a közéleti szerepléseimtől. Én sem szeretném, ha a nézeteim miatt nem hívnák őket fellépni valahová, vagy félteni kellene ilyesmitől őket”

loading...