Gyurcsány Ferenc kimondta Orbánról, amit már rég sejtettünk

Gyurcsány Ferenc kimondta Orbánról, amit már rég sejtettünk.

Gyurcsány Ferenc kimondta Orbán Viktorról, amit már régóta sejtettünk. Azért érdekes a mostani helyzet, mivel semmi oka nem lenne a miniszterelnöknek fenntartani az orosz kapcsolatokat. Főleg a hekker-botrány után. Kivéve, ha Gyurcsány Ferencnek igaza van: Orbánt zsarolják.

Gyurcsány Ferenc bejegyzése:

„Orbán az oroszok markában

Orbánt nem zavarja, hogy orosz állami hackerek ki-be mászkálnak a kormány informatikai hálózatába, visznek, amit tudnak, magyar, EU, NATO titkokat. Nem tesz ellenük semmit, fenntartja a szívélyes kapcsolatot.

Vonakodik egyenes mondatokat mondani az oroszok ukrajnai gyilkos háborújáról, leginkább mentegeti az oroszokat, akadályozza az oroszok elleni közös nyugati fellépést, békéről beszél, valójában Ukrajna megadását támogatja.

Az orosz titkosszolgálat nyugat elleni műveleteinek fedezéséhez különleges védelemben részesített és fedettségben dolgozó állami bankot, az orosz dominanciájú Nemzetközi Beruházási Bankot telepített Budapestre.

Bármifajta előzetes szakmai, közéleti konzultáció nélkül, puccsszerűen megállapodott az oroszokkal az elmúlt sok évtized legnagyobb állami beruházásáról, egy új nukleáris erőmű, a Paks II. megépítéséről.

Minden magyar családnak és a költségvetésnek egyaránt hatalmas károkat okozó, példátlanul magas, semmivel se indokolható árat hajlandó fizetni az orosz gázért akkor, amikor tőzsdék szabad, nyitott kereskedelmi világában is olcsóbban lehet vásárolni, mint a hosszútávra elkötelezettséget teremtő, általuk aláírt magyar-orosz szerződés alapján.

Mi az oka az Orbán által felépített és fenntartott, Magyarországnak egyoldalúan káros, valójában alárendeltséget jelentő orosz kapcsolatnak?

Egyetlen válasz lehetséges: Orbánt a markukban tartják az oroszok.

Valamivel zsarolják.

Mivel?”

Gyurcsány Ferenc kimondta, amit már régóta sejtettünk Orbánról. Az azonban még most sem világos, hogy mi lehet az az ügy, amivel így irányítják a magyar kormányfőt…

loading...