Hont András világított rá Magyar Péter képmutatására egy fotóval

Magyar Péter lincselésre buzdított Kaltenbach Jenő szerint
Fotó: Magyar Péter FB-oldala

Nehéz elképzelni annál groteszkebb képet, mint amit Hont András szúrt ki Magyar Péter webshopjában. A vászontáskára ráírták: „A haza nem egy árucikk,” majd tisztességesen be is árazták azt. 5990ft-ba kerül a Tisza Párt profitorientált webáruházában.

Hont András szúrta ki ezt a vászontáskát a Tisza Párt webshopjában.

Annak idején futott egy reklám az egyik bankkártya-kibocsátó cégnél. Felsoroltak különféle tételeket, majd hozzátették: „Van, ami megfizethetetlen. Minden másra ott a …card”. Magyar Péter is így gondolkozhatott, amikor beárazta a vászontáskát.

Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, hogy az interneten böngészve becsülje meg, hogy a Hont András által kiszúrt táska mennyibe is kerül Magyarországon, ha azt nagyobb tételben gyártják le.

„A vászontáskák előállítási költsége nagy tételben változó, de általában a következőképpen alakul Magyarországon, HUF-ban kifejezve:

  1. Alapanyag és gyártás: Egy 38×42 cm méretű, 140 g/m² súlyú vászontáska ára nagyobb tételben (például 50 darab) körülbelül 18 100 Ft + ÁFA, ami darabonként kb. 362 Ft + ÁFA​ (Vászontáska.hu)​​ (Zöldbolt – Az Online Ökoáruház)​.
  2. Nyomtatás: Az egyedi nyomtatás költsége változó, de általában 200-500 Ft között mozog táskánként a minta bonyolultságától és a nyomtatási technikától függően​ (BloomTex)​​ (Los Polos Pólóműhely)​.
  3. Szállítás és egyéb költségek: A szállítás és egyéb járulékos költségek nagy tételben általában 50-100 Ft között mozognak darabonként​ (Zöldbolt – Az Online Ökoáruház)​.

Tehát, összesítve, egy nagy tételben gyártott és egyedi nyomtatással ellátott vászontáska előállítási költsége körülbelül 612-962 Ft + ÁFA.

Ez az ár függ a megrendelt mennyiségtől, a táska méretétől, az anyag minőségétől és a nyomtatás bonyolultságától is. Pontosabb árajánlatért érdemes közvetlenül felkeresni a gyártókat és egyedi ajánlatot kérni tőlük.”

Hont András nem hiába mutatott rá Magyar Péter webáruházának érdekességeire.

A haza nem egy árucikk, de azért „hatezerér'” már hűtőtáskát is adhatna a Tisza Párt. (Jégakkuval.)

loading...