Zsírral helyettesítené az olívaolajat a Lidl: kipróbáltuk, levideóztuk

A Lidl sertészsírt ajánlott fel helyettesítő terméknek. Kipróbáltuk: nem jó.
fotó: ellenszel.hu

Praktikus tanáccsal látta el vásárlóit a Lidl áruházlánc. Elfogyott az egyik olívaolaj-márkájuk, de ők nem hagyták a vásárlókat zsiradék nélkül. Kiírták tehát, hogy helyettesítő termékként sertészsírt javasolnának.

A Lidl áruház sertészsírt javasol az olívaolaj helyett.

Az EllenLábas Youtube-csatorna részéről komolyan vettük az ajánlást, ezért kipróbáltuk, milyen lenne egy finom saláta olívaolaj helyett sertészsírral.

A zsír állaga nem megfelelő egy ilyen étel elkészítéséhez, ezért előkészületeket igényelt a dolog. Felolvasztottuk. Amikor rájöttünk, hogy nincs mozzarellánk, helyettesítő terméket használtunk. Rukkola is került volna a tetejére, de hadd ne mondjuk, mi történt…

Beszéljen helyettünk a videó:

Ha tetszett a paródia-videó, ajánljuk a következő, igazi(!) receptünket is, ezt most nem a Lidl vezetőinek dedikálva.

Felhőlángos:

A kelesztett lángos nem néhány perces mutatvány. Éppen ezért, ha nincs elég időnk vesződni vele, a felhőlángos kiváló választás lehet. Egy olyan receptet mutatunk be az Ellenszél és az EllenLábas csatornán, amely biztosan elnyeri a tetszésed. Azoknak a kezdő sütő/főző olvasóinknak is ajánljuk, akik még soha nem készítettek hasonlót. A felhőlángos ugyanis nem igényel sem dagasztást, sem kelesztést, sőt, ami még ennél is jobb: liszt sem kell bele, ezért fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják. Ha nem mondtunk még elég jó hírt, akkor most jön a java: az egész készen van 15 perc leforgása alatt, ha a videós receptben lévő lépéseket követitek. Nem bonyolult, a hozzávalók tekintetében sem túl összetett ételről van szó.

loading...