Györfi Mihály a DK és az MSZP közös jelöltje Szolnokon

Györfi Mihály a DK és az MSZP közös jelöltje.

Györfi Mihály lett a közös ellenzéki polgármesterjelölt Szolnokon. Erről tartott sajtótájékoztatót a Demokratikus Koalíció.

A DK és az MSZP között született, tavaly novemberben bejelentett választási együttműködési megállapodás értelmében a két párt Györfi Mihályt, Szolnok alpolgármesterét támogatja szolnoki polgármesterjelöltként a júniusi önkormányzati választáson – jelentette be Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK EP-képviselője és Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és országgyűlési képviselője.

Györfi Mihály a városban jól ismert, tapasztalt városvezető szakember, aki képes lesz Szolnokot újra a fejlődés útjára állítani, és leváltani a várost a csőd közelébe juttató fideszes pártkádert, Szalay Ferencet. A Demokratikus Koalíció sok sikert kíván Györfi Mihálynak és a változást akaró szolnokiaknak!

„A Fidesz Szolnokon is legyőzhető, Györfi Mihály, az ellenzék közös polgármesterjelöltje garancia a sikerre” – áll az MSZP sajtóközleményében. „Az ellenzéki pártok olyan hiteles jelöltet támogatnak, akinek a városért tett eddigi szolgálatkész, áldozatos munkája bizonyítja az alkalmasságát a feladatra. Olyat, akinek – igazi lokálpatriótaként – szívügye a városért való tenni akarás.”

Györfi Mihály olyan várost szeretne létrehozni, amely békés és gondoskodó. Szolnoknak változásra van szüksége, itt a lehetőség arra, hogy a város egész közössége gyarapodhasson és a fejlődés útjára álljon – mondta el Kunhalmi Ágnes.

Szeretsz főzni? Kiváló receptötletek olcsón az EllenLábas csatornán. Légy tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...