Kaltenbach szerint Márki-Zayt a Fidesz mozgatja

Kaltenbach Jenő szerint Márki-Zay Pétert a Fidesz mozgatja.
grafika: ellenszel.hu

Kaltenbach Jenő a közösségi oldalán fejtette ki véleményét Márki-Zay Péter kapcsán. A jogtudós úgy véli, hogy a bukott miniszterelnök-jelöltet valójában egyfajta „küldetés” vezérli.

Kaltenbach Jenő bejegyzése:

„A Márki jelenség

Előrebocsájtom, lehet hogy nincs igazam, de egy gondolat nem hagy nyugodni.

Hogy lehetett már önmagában az, hogy Márki egyszercsak visszajött Amerikából? Aztán nagyhirtelen a semmiből megnyerte a választást Vásárhelyen, a Fidesz, illetve Lázár birodalmában.

Aztán persze csúfosan megbukott Lázár ellen az országgyűlési körzetben.

Ezt követően, rejtélyes módon megtáltosodott az előválasztás második fordulójában. Csinált egy pocsék választási kampányt, amelyben a „szövetségeseket,” majdnem annyit szidta mint a Fideszt, és evvel toronymagasan elvesztette a választást.

Most meg csinált egy újabb törpe pártot, hogy tovább ossza meg az ellenzéki tàbort.

Hát nem csodálkoznék azon ha ezek után valaki fejében felmerülne a gondolat, hogy neki valami „küldetése” van…” – zárja sorait Kaltenbach Jenő.

Érdemes elgondolkodni a fentieken, főként, hogy Márki-Zay Péter látszólag mindenféle önkritika nélkül folytatja az „ellenzéki” politizálást. Még a vesztes választás jelképét, a kis kék szalagot sem cserélte le.

Bár a szimbólum legyen a legkevesebb, ugyanis van az a mondás, miszerint hiába cseréljük le egy rossz bor címkéjét, attól az még nem lesz finom.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Kövess minket a Facebookon is!

loading...