Vadai Ágnes letarolta a Fidesz-frakciót a felszólalásával (videó)

Vadai Ágnes felszólalása letarolta a Fidesz-frakciót.

Vadai Ágnes honvédelmi árnyékminiszter a parlamentben szólalt fel. Nem kímélte a Fidesz-frakciót és a kormányt. Konkrétumok felsorolásával szembesítette őket.

„Orbán miatt nincs biztonság” – hangzik el többször nyomatékosítva Vadai Ágnes felszólalásának tételmondata. A DK-s képviselő pontosan meg is indokolja ezt.

„Önök sztálini típusú tisztogatás keretében megtizedelték a magyar honvédséget. A legtapasztaltabb és legjobb katonákat küldték el. Értem én, hogy ma egy olyan dzsentri irányítja a magyar honvédséget, akinek milliárdos kaszinó érdekeltsége van. A haza védelme és a magyarok biztonsága azonban nem játék. Nem szerencsejáték, pláne nem orosz rulett.”

Vadai Ágnes a rendőrség és a szolgálatok katasztrofális helyzetére is kitért.

„Önök az alacsonyan tartott fizetésekkel akkora létszámhiányt okoztak a magyar rendőrségnél, hogy már halőröket is felvesznek járőrnek. Rendőrök mondták el a sajtóban, hogy ezek az újoncok normális képzést nem tudnak kapni, mert nincs rá idő és szakember. Önök kicsinálták a titkosszolgálatokat, amikor az egészet odaadták a propaganda-miniszternek, Rogán Antalnak. Ő nem Magyarországot fogja megvédeni a kínai és orosz befolyásolási kísérletektől, hanem Orbán Viktort és hatalmát fogja megvédeni bárkitől (beleértve Önöket is) és bármi áron. Mindeközben Kína és Oroszország azt csinál Magyarországon, amit akar.

Önök kiengedtek a magyar börtönökből közel 1700 embercsempészet miatt elítélt bűnözőt. Ha vannak olyanok, akik képesek terroristákat a magyar határon át, az EU területére behozni, azok épp azok a bűnözők, akiket Önök szabadon engedtek.

Vadai Ágnes teljes felszólalása itt tekinthető meg:

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Kövess minket a Facebookon is!

loading...