Somogyi András „felcsúti Ceausescu” néven illette Orbánt (videó)

Somogyi András a kamera előtt.
Somogyi András

Somogyi András humorista új videóval jelentkezett, amelyben szokásához híven most sem kímélte a kormányt. A videó központi témája a korrupció, humoros köntösben.

Felcsúti Ceausescu-nak még nem hívták Orbánt, de Somogyi András kendőzetlenül állt bele a miniszterelnökbe. Vidnyánszky Attila szerinte „Tóth gabizmusban” szenved. Nagy gesztust akart gyakorolni a Nemzeti Színház igazgatója a baleset kapcsán. Somogyi András szerint első körben nagy gesztusként a mentők értesítése is megtette volna.

A humorista kigúnyolja Vidnyánszkyt, aki igazi NER-es módjára elintézte, hogy azt gondoljuk: ennek a balesetnek ő az igazi áldozata.

Szó esik a videóban a 100 milliós jégpályáról, kisvasútról, Orbán „pénztárcájáról” is. Nem tervezzük lelőni az összes poént, ezért arra buzdítjuk az olvasóinkat, hogy nézzék meg a videót. Íme:

Felcsúton a kisvasút, stadion és csónakázótó mellett, és idén télen még egy jégpálya is örömet szerez majd a helyieknek.

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer adatai szerint nettó 91,6 millió forintért (bruttó 116,3 millió forint) hoznak létre mobil jégpályát Felcsúton, ahogy az rtl.hu beszámol róla.

A közbeszerzést szeptemberben írták ki, az ajánlattételi időszak mindössze egy hónapig tartott. A nyertes pedig egy osztrák cég, amelynek tavalyi pályázatát – szintén mobil jégpályára – érvénytelennek nyilvánították. A tervek szerint a jégpálya mérete 17 x 30 méter lesz. A cég felel majd többek között 105 pár korcsolya, a korcsolyaélező gép és 50 korcsolyabiztos gumiszőnyeg biztosításáért is.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...