Rogán sikítófrászt kap, ha meglátja, mit vittek a kapuhoz

Rogán Antal a Derék utca előtt áll.
grafika: ellenszel.hu

Rogán Cecília és Sarka Kata egyik sztárcégének székhelyénél akciózott az Újratervezés nevű civil szervezet. Rogán Antal kijelentésére reagáltak, aki úgy fogalmazott a bizottsági meghallgatásán, hogy a Völner-Shadl ügy már „lerágott csont.”

Ennek apropóján az Újratervezés meg is lepte a Rogán kompániát egy valódi lerágott csonttal, de nem csak ezt a szimbolikus tárgyat hagyták ott. Mellékeltek egy táblát is, amelynek szövege az alábbi képen látható:

A Rogán család cégének ajtajához került a tábla.

Az Újratervezés ezt írja a csatolt fotókhoz:

„Ma meglátogattuk a rogáni boszorkánykonyha egyik szellemi központját, hogy egy – remélhetőleg – elgondolkodtató üzenetet helyezzünk el a falán.

A magyar kormány egyik legbefolyásosabb figurája a héten azzal keverte le a Schadl-Völner ügyben való érintettségére vonatkozó kérdést, hogy ez már „lerágott csont”.

Hát akkor most kapott ajándékba egy valódi lerágott csontot.

A titokzatos trió, Tóni, Barbara és Ádám neve a rendszerváltás utáni három évtized egyik legsúlyosabb korrupciós ügyének vádiratában végül nem szerepel, de a magyar társadalom soha nem lett kielégítően tájékoztatva arról, hogy miként szerepelhet egy olyan vezető politikus keresztneve egy büntetőügyben, akinek éppenhogy Barbarának hívják a feleségét és Ádám névre hallgat a kabinetfőnöke.

Valami nagyon nincs rendjén egy olyan ország vezetésében, ahol a lakosság semmiféle megnyugtató magyarázatot nem kap erre a véletlen egybeesésre. Sem az érintettől, sem a munkatársaitól nem sikerült elfogadható indoklást hallanunk erről az igencsak véleményes ügyről.”

Az új ajtódísz.

Rogán boszorkánykonyhája, a helyszín

Rendkívül jó évet zárt tavaly is a Top News Hungary Kft., Rogán-Gaál Cecíliának és Sarka Katának a közös vállalata – derült ki a közzétett beszámolóból. A hivatalos adatok alapján a TWN nevű bulvároldal kiadásáért felelős cég 1,56 milliárd forintos árbevételt ért el. Az adózott eredménye pedig 1,36 milliárd forint lett. A két tulajdonos úgy döntött, hogy ebből 1,1 milliárd forintot fel is vesz osztalékként.

A korábban közzétett beszámolókból már kiderült, hogy Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília összesen 125 millió forintot vehetett fel egy másik cégből. Ez a Nakama & Partners Kft, melynek nyeresége csak 14 millió forint volt.

A Derék utca 2. a fentebb említett cégek székhelye. Van egy olyan érzésünk, hogy Tóni, Barbara és Ádám ügye még nem lerágott csont.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...