Gyurcsány Ferenc bejelentést tett: új dologgal rukkol elő

Gyurcsány Ferenc bejelentést tett.

Gyurcsány Ferenc bejelentést tett a közösségi oldalán. Egy rövid videóban arról beszél, hogy milyen új műsorral jelentkezik. Saját, közéleti podcastot indít a Youtube-csatornáján, ahol ő kérdez majd másokat.

„Saját, közéleti podcast műsort indítok „Hát így” címmel” – írja videója fülszövegében a DK elnöke.

Gyurcsány Ferenc hozzáteszi: „az ország fontos kérdéseiről, a hétköznapi embereket foglalkoztató problémákról, az ország sorsát meghatározó tendenciákról, jelenségekről beszélgetünk olyan civil emberekkel, szakértőkkel, akik az adott kérdésben személyes érintettségükön keresztül tudnak érdekességeket megosztani a nyilvánossággal.

November 8-án, szerdán kezdünk a Youtube-csatornámon!”

A műsor azért is érdekes, mert egy mostanában elterjedt műfajjal, a podcasttel operál. Másrészt itt Gyurcsány Ferenc fog kérdezni másokat. Nagyon nehéz lenne elképzelni ugyanezt Orbánról, akitől még csak kérdezni sem lehet. Alákérdezni persze annál inkább, de ő maga nem kíváncsi senki másra.

Ahogy arról korábban az Ellenszél is beszámolt, a DK pert nyert, és kiderült többek között az is, hogy Orbán Viktor Kossuth Rádióból megismert alákérdezője mennyit keres a közmédiában.

Nagy Katalin évekig kérdezett alá Orbán Viktornak a péntek reggeli rádióinterjúiban, így Orbán élő mikrofonállványának is nevezhetnénk. Most az állami média brüsszeli tudósítójaként dolgozik havi 5 300 euróért, azaz több mint két millió forintért.

A „Hát így” podcast nem kerül ennyibe. Gyurcsány Ferenc kérdez, a vendégek válaszolnak, mindez az interneten, közmédiás pénzek nélkül. Várjuk a holnapi műsort.

loading...