Kínos: a fideszes képviselő úgy beégett, hogy idáig érződik a füstje

Lehoczki Ádám XV. kerületi fideszes képviselő nem találta meg az alaphangot a választóival. Egy olyan ostobaságról tartott sajtótájékoztatót, ami nem az ellenzéki vezetésű városrészt minősíti, hanem őt.

A fideszes képviselő kamuzik.

A súlyos közbiztonsági helyzetre reagálva természetesen a kormánypárti propagandisták is működésbe léptek. A Magyar Nemzet nevű, valaha jobb napokat látott szennylap Nagy Orsolya nevű firkásza is felszólalt a borzasztó kerületi állapotok kapcsán.

„Rettegnek az újpalotai lakók: késelések, verekedések a Fő téren” – ezzel a címmel publikálta a tévedéseken és hamis információkon alapuló cikkét a Magyar Nemzet.

A probléma Lehoczki Ádám fideszes képviselő és társai meglátásában csak annyi, hogy a késelés és a leírt állapotok egy filmforgatás keretein belül történtek. Magyarul: a Fidesz megpróbálja elhitetni a kerületiekkel, hogy ennyire rossz a közbiztonsági helyzet. A valóság ezzel szemben az, hogy senkit nem késeltek meg, csak egy filmet forgattak, ahol egy jelenet során ábrázolták a bökést.

Orsolya, az „újságíró” tovább is megy ebben a témában. Óbudát (egy másik, DK-s vezetésű kerületet) is belekeveri a balhéba. A baj csak annyi, hogy nem a kerületi polgármesterek felelnek a közbiztonságért. Pintér Sándor belügyminiszter úr az illetékes, aki két hét alatt rendet ígért, ehhez képest most arról cikkez a jobber média, hogy ez Cserdiné Németh Angéla és Kiss László miatt van így. (Továbbra is egy filmforgatás során lezajló késelést akarnak a nyakukba varrni.)

Lehoczki fideszes képviselő úr és Nagy Orsolya is szégyellhetik magukat!

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...