Csak Orbán mozgását figyeld! – ez az ember beteg

Csak Orbán mozgását figyeld! - ez az ember beteg
Kép forrása: Orbán Viktor/Facebook

Csak Orbán mozgását figyeld! – ez az ember beteg. Ismét meglehetősen furcsán viselkedett a magyar miniszterelnök egy olyan szituációban, amikor jobban járt volna, ha uralkodik magán. Komolyan egy ilyen ember vezeti Magyarországot? Hányszor hoz még szégyent ránk a nagyvilág előtt?

A miniszterelnök egyetlen pillanatig sem ült nyugodtan a székében: hol a papírjait igazgatta, hol a nyakkendőjét, érdekes fejmozdulatokat is tett, írja a Szeretlek Magyarország. Orbán Viktor Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Pekingben találkozott, ahol a magyar miniszterelnök a békét szorgalmazta az agresszor ország vezetőjének. A két vezető egyeztetett a magyar-orosz együttműködésről a gáz- és olajszállítások valamint a nukleáris energia területén.

Orbán Viktor a felvételek alapján a szokásosnál is jobban zavarban volt az orosz elnök társaságában. A beszélgetés elején a papírjaival zörög, akkor is, amikor Putyin már belekezd mondandójába. Ezek után idegesen a nyakkendőjét igazgatja és fészkelődik a székén. A magyar miniszterelnök egyetlen pillanatra sem ül mozdulatlanul orosz kollégája beszéde közben. Hol a tolláért nyúl, hol furcsa hangokat ad ki.

A kínos jelenetről Daniel Freund német EP-képviselő is megosztott egy felvételt:

Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin a hivatalos közlemény szerint egyeztetett a magyar-orosz együttműködésről a gáz- és olajszállítások valamint a nukleáris energia területén. A magyar miniszterelnök utoljára 2022 február elején találkozott az orosz elnökkel. Mint később elmondta, nem tudta, hogy Putyin három hét múlva lerohanja Ukrajnát.

Korábban is történt már hasonló

Korábban Szerbiában készült Orbán Viktorról hasonlóan furcsa felvétel. Tavaly március közepén Orbán Viktor déli szomszédunkban járt, hogy a szerb elnökkel közösen átadja a Budapest-Belgrád vasútvonal elkészült szerbiai szakaszát. A 24.hu vett észre a Twitteren egy igencsak kínos felvételt:

a két politikus a nagy semminek integet, mintha állna egyetlen ember is az amúgy teljesen üres peronon.

Kettejük közül Alekszandar Vucsics játszotta meg jobban a tömeget lelkesen üdvözlő politikus szerepét, ő néha még az elsuhanó tájnak is integetett, Orbán nem annyira nagy intenzitással integetett a semminek, néha abba is hagyta, megnézte, van-e esetleg valahol egy ember rajtuk kívül, de amikor látta, hogy a váróteremben lévő pár utason kívül sehol senki, integetett tovább.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...