Pedofil vezetőt buktatna le Vadai Ágnes: Orbánhoz is köze lehet

Vadai Ágnes pedofil vezetőt buktatna le
Kép forrása: MTI

Újabb állami vezető bukott le pedofil ügyekkel – Orbán Viktorhoz fordul a Demokratikus Koalíció. Vadai Ágnes ki akarja deríteni, pontosan kiről is van szó.

Vadai Ágnes arra szólítja fel a kormányt, hogy nevezze meg ezt a személyt, és ne titkolózzon újra. Ráadásul a miniszterelnöktől várja a választ, mert lehetséges, hogy köze is van hozzá. Jól ismerhetik egymást Orbánnal.

„A magát a családok és a gyermekek védelmezőjeként hirdető Orbán-kormányról ismét kiderült, hogy valójában a gyerekbántalmazókat és a pedofilokat védelmezi. A Fidesz egykori diplomatája, Kaleta Gábor után újabb vezető állami tisztségviselő bukott le gyermekpornográfiával.

Sajtóhírek szerint abuzált gyermekekről készült videófelvételeket és képeket találtak a Nemzeti Földügyi Központ elnökének munkahelyi laptopján. A DK parlamenti írásbeli kérdésekkel akarta tisztázni a pedofil kormánytisztviselő kilétét, ám az Orbán-kormány a titkolózást választotta.

A Demokratikus Koalíció válaszokat követel az Orbán-kormánytól:

  • Hány pedofil dolgozik még a kormányban és az állami intézményekben?
  • Hány pedofil állami tisztségviselő ügyét titkolták még el a magyar emberek elől?

A DK írásbeli kérdést nyújt be magához a miniszterelnökhöz az ügyben, a hírek szerint ugyanis Orbán Viktor volt gimnáziumi osztálytársa lehet a pedofil állami vezető. A magyar embereknek joguk van választ kapniuk arra, hogy ki a legújabb pedofil kormánytisztviselő, hiszen joggal tartanak attól, hogy ő is megússza majd a valódi felelősségre vonást, mint a börtönt megúszó Kaleta Gábor.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...