Vadai Ágnes – soha nem gondoltad volna róla ezeket

Vadai Ágnes a NATO tagságunkról beszélt.

Vadai Ágnes volt a DK Kulissza műsor vendége. Olyasmik derültek ki róla, amiket eddig talán nem tudtak a párt szimpatizánsai sem.

Ilyenek többek között az alábbi információk:

  • Vadai Ágnes a NATO Tudományos- és Technológiai Bizottságának elnöke
  • Hat nyelven beszél: angolul, németül, spanyolul, oroszul, norvégul, franciául
  • BKV-val jár dolgozni
  • Reggelire általában egy Korpovit kekszet fogyaszt
  • Nem szereti a késést, ő maga sem szeret késni. Úgy tartja, hogy az idő az a dolog, amit nem tudnak visszaadni nekünk.

A forgatás napja előtt épp Luxemburgban járt NATO-parlamenti közgyűlésen, előtte pedig Chișinău-ban volt a Közép-európai Kezdeményezés ülésén, ahol többek között biztonságpolitikai, tudomány- és technológiai, energiabiztonsági kérdésekről tárgyalt.

A videóból kiderül például, hogy Vadai Ágnes kétszer is járt az amerikai elnök irodájában, hogy miért akart Nobel-díjas közgazdász lenni, hogy miért nem indult felhőtlenül a viszonya Dobrev Klárával, vagy épp hogy mivel kapcsolódik ki, ha nem a politika frontvonalában küzd.

Vadai Ágnes Karcagról származik, szívében mindig is „kun lány” marad. Elmondta, hogy szerinte mi Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc, Pintér Sándor vagy éppen Szabó Tímea legjobb és legrosszabb tulajdonsága.

A személyes portrén túl a DK Kulissza érdekes és izgalmas, könnyed műsorként is nézhető, ajánljuk mindenkinek, akit érdekelnek a politikusok mindennapjai!

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...