DK rendezvény: Komlón jártunk, a Fidesz újra beégett

Az ország 25 pontján találkozhattunk Dobrev Klára Árnyékkormányának aktivistáival. Szeptemberiálisok keretében az őszi politikai évad nyitányaként hirdették meg az eseményeket. Több DK rendezvény is valamelyik nagyvárosban alakult, de az Ellenszél kifejezetten kisebb lakosságszámú településre látogatott, hogy megnézze, mennyire erős a DK jelenléte vidéken.

DK rendezvény: a Fidesz-iroda nyitva tart, de üres, a demokraták hangja oda is áthallik

Ahogy kiszálltunk az autóból a Béke Hotel előtt, rögtön megpillantottuk a Fidesz komlói irodáját. Az ajtó tárva, de egy főt sem láttunk bent, sem kint sorakozni. Ezzel szemben a DK-rendezvény hangja odáig is elhallatszódott. Ott sokan voltak, és számos programmal várták a résztvevőket.

DK rendezvény: Gy. Németh Erzsébet és Zag Gábor látható a képen.

Gy. Németh Erzsébet (DK, országgyűlési képviselő) és Zag Gábor (DK, Pécs alpolgármestere) fogadta az érkezőket. A pultnál ásványvizeket adtak az önkéntesek, a kondérnál pedig mennyei babgulyás főtt. A gyermekek sem maradtak ki a buliból, óriás darts és számos más játék várta őket ingyen és bérmentve. Az ételért sem kellett fizetni, ellenben egy lelkes úr kínálta azt mindenkinek. Igazi közösségi élmény várt a látogatókra.

DK rendezvény: sokan voltak, és mindenki megtalálta a kapcsolódási pontokat.

Komló fideszes polgármesterrel „büszkélkedhet” jelenleg, de ahogy láttuk, ez nem sokáig marad így. Harapni lehet a levegőben a kormányváltó hangulatot, pedig még messze a választás. Az Ellenszél azért ment a DK által szervezett rendezvények közül az egyik legkisebb településen lévőre, hogy megbizonyosodjunk arról, mennyire igaz, hogy Magyarország legnagyobb ellenzéki pártja a DK.

Úgy tűnik, ebben nincs sarkítás, valóban erős a jelenlét mindenhol. Ezek után megígérjük, hogy nem fogunk piszkálódni!

További cikkeinkért kattints ide! Ha szeretsz főzni, de nincs ötleted, mit kellene, ide kattints!

Jabronka Richárd

loading...