Soltész Miklós olyasmit tett kisgyermekek közelében, ami nem illő

Soltész Miklós kisgyermekek közelében tett olyasmit, ami nagyon nem illő.

Soltész Miklós olyasmit tett, ami gyerekek közelében nem illő. Szexualitásról beszélt, méghozzá annak is a „szivárványos” verziójáról a Szivárvány óvoda átadásán.

Soltész Miklós kérte az óvodapedagógusokat, hogy a szülőkkel és a református egyházzal egységben és szövetségben, a szülőket pedig, hogy az óvoda dolgozóival és a református egyházzal, lelkészeivel szövetségben neveljék a gyerekeket.

Ha ez sikerül, akkor szerinte „mindenféle őrülettel, mindenféle, a teremtett világ elleni küzdelemmel szemben fel tudjuk venni a versenyt, a küzdelmet”.

Az egyház által megvalósított program nemcsak fizikai, hanem lelki, szellemi építkezés is – hangoztatta az államtitkár, megemlítve, hogy a református egyház 1999-ben nevezte el a régi óvodát a szivárványról, akkor, „amikor még nem volt jele az újkori szivárványmozgalomnak”.

Hozzáfűzte, a szivárvány a szövetségkötés szimbóluma. Kérte és biztatta a szülőket:

Ne üljenek fel új szivárványos dolgoknak, azok a gyerekeket tönkreteszik.

Soltész Miklós elfelejtette, hogy az egyházakban a gyermekmolesztálás előbb jelen volt, mint a szivárványos őrület. Például Böjte Csabáéknál is.

Az álkeresztény államtitkár épp az egyházakat dicsőíti, amelyek keretein belül több, a gyermekekre ártalmas erőszakos és a kicsiket szexuálisan kizsákmányoló borzalom történt, mint a Fidesz kreált „szivárványos propagandájában.” Egyáltalán miért beszél a szexualitásról az óvodában? Rajta kívül fel sem hozták ott az LMBTQ. Nem tudja, hogy nem illő óvodások környezetében ilyesmit tenni?

Úgy tűnik, hogy a KDNP-s férfiaknak azonnal eszükbe jut ez a téma, ha gyerekekkel foglalkozó intézményekbe kerülnek.

További cikkeinkért kattints ide!

loading...