Krokodiltámadás a Balatonnál: a sérültekkel még jegyet is vetetnek

Krokodiltámadás a Balatonnál: a sérültekkel jegyeket is vetetnek.

Krokodiltámadás a Balatonnál: ezzel a hírrel próbált kattintásokat szerezni annak idején egy MTI-s hírből Szlazsánszky Ferenc, az ATV műsorvezetője/főszerkesztője, humorista. Az MTI-s alaphírt a tv.hu-n jelentette meg később az idézett címmel. Az Ellenszél most követi a példáját: kipróbáljuk, működik-e még Szlazsa taktikája. Ha Ön épp ezt a cikket olvassa, akkor a válasz az, hogy igen.

„Vadonatúj műsorral jelentkezem szeptember 27-én a Csányi5 kulturális központban” – írja közösségi oldalán Szlazsánszky Ferenc.

A humorvezető műsorista hozzáteszi:

„A Krokodiltámadás a Balatonnál a médiaátverés egyik szomorú példája, mondom bűnbánóan, hiszen én magam adtam ezt a címet még kezdő hírszerkesztő koromban egy ártatlan MTI hírnek. Hogy többen kattintsanak rá. Mindenesetre innen elrugaszkodva számos történettel és jó néhány eszement hír segítségével igyekszem megosztani kedves vagy éppen kínos élményeimet a média világából.

Kiderül majd az is, melyik cikkemet idézte a parlamentben a miniszterelnök egyik politikai ellenfele lejáratására, és az is, mi történt azóta az illetővel. (Él, jól van, diplomata lett:)) Elmesélem azt is, hogy van egy ország, ahol a kormánypárt ingyenes fogászati beavatkozást ígért újraválasztása esetére, mire fel a lakosság tömegesen kezdte kihúzatni a fogait. Újat viszont már nem kapott, mert időközben megbukott a kormány.

Szóval, lesz itt minden, móka, kacagás, sírás, ki mit szeret. És persze a közönséget is bevonom – na nem fóliával, mert a hülyeségnek is van határa. Mindez tehát szeptember 27-én a Csányi5-ben, a VII. kerület Csányi utca 5. alatt. Jegyek a helyszínen, és hétfőtől a jegy.hu-n is!”

Szlazsánszky Ferenc (Szlazsa.hu) az ATV-s lapszemléi által lépett a humoristák világába, ahol sajátos stílusával ragadta meg a furcsa címeket, és tárta a közönség elé. Később aztán a fiatalok körében is elterjedtek a humoros lapszemléi a Tik-Tok-on. „Oligarchák esznek az éhezőkért” címmel sikeres önálló estet állított össze, amit számos helyen prezentált. Izgatottan várjuk a krokodilokat is!

További cikkeinkért kattints ide!

loading...