A DK hiánypótló videóval jelentkezett: szépség a káoszban

A DK hiánypótló videóval jelentkezett.

Érdekes videókkal állt elő a DK. Az ellentéteket mutatja be különféle hobbival, végzettséggel rendelkező DK-sok „ütköztetésével.” A drukker beszélget a színházrajongóval, azonban nem az a cél, hogy a kettejük közti árkot mélyítsék, hanem hogy megtalálják a közös hangot.

Bianka és Anna beszélgetése szépség a káoszban. Abban a világban, amiben Orbán, az ellentétek mentén uralkodik. Lételeme, hogy összeugrassza a magyarokat, ahelyett, hogy a kapcsolódásokat keresné. A közös Haza nem egymás torkának eséséből fog virágzani, hanem a másikra való odafigyelés és megértés lesz a kulcsa. Erről szól a DK videója:

A DK elnöke az alábbi szöveget fűzte a videókhoz:

„Sokfélék vagyunk. A világban, hazánkban és a DK-ban is. És ha jól csináljuk, akkor jól megférünk egymás mellett.

Ezért a nyáron csináltunk egy érdekes kísérletet. Egy stúdióba ültettük az állatvédőt a vadásszal, a diplomást a szakmunkással, a drukkert a színházba járóval. Nők és férfiak, nem színészek, olyan emberek, mint te vagy én. Sok mindenről mást gondolnak, más érdekli őket. Mégis együtt vannak, velünk vannak a Demokratikus Koalícióban. Mert abban például közösek, hogy elfogadják, mi több, szeretik, hogy ilyenek vagyunk.

Csatlakozzatok a Demokratikus Koalícióhoz, Magyarország nyitott, szociáldemokrata közösségekhez. Ahol el- és befogadnak, mert közösen örülünk annak, hogy sokfélék vagyunk.”

Magyarország egyik legnagyobb problémája, hogy nem értünk szót egymással. A nemzeti minimum pedig létezik, mert léteznie kell. Ennek megteremtése mindannyiunk feladata. Jó, hogy van olyan párt, amelyik ezt a zászlajára tűzi.

További cikkeinkért kattints ide! Ha szeretnél főzni, de még nem tudod, mit, az EllenLábas csatornát ajánljuk figyelmedbe.

loading...