Alföldi Róbert megtörte a csendet: megszólalt Tóth Gabiról

Alföldi Róbert a Podmaniczy utcai fesztiválon.
fotó: Alföldi Róbert Facebook-oldala

Alföldi Róbert elmondta, mit gondol Tóth Gabi szakításáról. Megtörte a csendet a színművész-rendező, Geszti Péterrel beszélgetett a VIASAT3 Adom a napom című műsorában.

„Senki nem szeret egyedül lenni, ez csak duma. Ha nincs más választásod, akkor azt mondod, hogy ez így jó. Vagy az van, hogy folyamatos jelleggel eszed magad, ölöd magad, szenvedsz – mint én néha –, de egy idő után ettől az ember elkezd berohadni. Vagy az van, mint ahogy általában mindennel az ember, hogy szembenézel vele: nem kell hazudni, hogy ez jó dolog, de ez van. Nagyon nehéz találni valakit, ha keresed. A kereséssel sose szokott összejönni” – nyilatkozta Gesztinek Alföldi Róbert. A műsor alatt pedig Tóth Gabi is szóba került, akiről így szólt a rendező:

„Neki most nagyon nagy szüksége van arra, hogy ne gonoszkodjunk. Nehéz neki nagyon… Szeretjük nagyon a Gabit” – mondta Alföldi Róbert.

Alföldi Róbertnek üzenjük: nem szeretjük a Gabit

Nem tudjuk, hogy Alföldi többes száma kikre utal. A színművészekre aligha, hiszen míg a színházi műhelyeket ellehetetlenítette a kormány, Tóth Gabi a NER kedvenceként komoly támogatásokhoz jutott. Jóérzésű magyar emberként megint csak nem szerethetjük, mivel a haknikon túl az Orbán-rendszer ikonjaként nem adott valódi értéket nekünk. A Fidesz imázsát biztosan építette, de ezért talán nem kell szeretnünk a Gabit.

Alföldi Róbertet szeretjük, mert a véleményétől függetlenül maradandót adott nekünk, ahogy egynéhány jobboldali művész is. (Bár már Győzikével erősít a Fidesz, érdemi művészek nem vállalnak közösséget ezzel a rendszerrel.) Tóth Gabi semmit nem adott a tömény giccsen kívül, ami mind a munkásságát, mind a kreált karakterét jellemzi.

Ne kelljen őt szeretni, főleg nem sajnálni a válása miatt. A nagy keresztény értékek asszonya pálcatöréseit nem felejtjük, és nem kérünk belőle. Többes számban, minden jóérzésű magyar nevében.

További cikkeinkért kattints ide! Ha szeretnél költségkímélő és finom ételeket főzni, az EllenLábas csatornát ajánljuk.

loading...