Hoppál Péter bohócot csinált magából: lejáratta a kormányt

Hoppál Péter hazudott. Nem igaz, amit állít.
Kép forrása: MTI

Hoppál Péter fideszes képviselő bohócot csinált magából. Kiírta a közösségi oldalára azt a listát, amelyen a Magyarországot augusztus 20-án felköszöntő országok találhatók. A probléma ezzel az, hogy Hoppál Péter hazudott.

Hoppál Péter hazudott: nem csak a listán szereplő országot köszöntötték fel Magyarországot.

Nézzük, kiket hagyott ki a felsorolásból a hazug Hoppál Péter

Elfelejtette megemlíteni a fideszes politikus például azt, hogy őfelsége Károly király az Egyesült Királyság nevében felköszöntötte hazánkat.

Károly Király személyesen köszöntötte fel a magyar népet.

Kihagyta továbbá Franciaországot. Ők még a fegyveres erők kitüntetett tagjainak is külön gratuláltak a magyar államalapítás ünnepe alkalmából.

Franciaország üzenete világos. Hoppál Péter egyszerűen nem nézte azt meg.

Megfeledkezett Németországról, pedig ők is tűzijátékos fotóval üdvözölték a magyar ünnepet és honfitársainkat. Már reggel 9 órakor kitették az üzenetet, vagyis elsők között küldték el jókívánságaikat. Hoppál még arra sem hivatkozhat, hogy amikor ezt kiírta, még nem volt kint az üzenet, hiszen ő azt csak napokkal később, 22-én tette közzé.

Németország 9-kor tette ki az üzenetét. Azt Hoppál Péter biztosan látta volna, ha körbenéz.

Azt írja a fideszes bohóc, hogy a „Nyugattól nem meglepő” a köszöntés elmaradása. Nézzük, Amerika vajon felköszöntött-e minket. Persze, hogy igen.

Az USA is felköszöntötte Magyarországot.

A lengyeleket külön kiemelte. Ők rövid üzenettel ugyan, de szintén a reggeli órákban tették ki az alábbi bejegyzést a nagykövetség közösségi oldalára.

Svédország saját képekkel üdvözölte a magyarokat a nagykövetségének Facebook-oldalán. Itt látható a bejegyzés:

Hoppál Péter hazudott.

Úgy tűnik tehát, hogy a Magyarország elleni összeesküvés ismét csak a fideszes bohóctársulat fejében létezik. Hoppál Péter vajon törli a posztot, vagy következetesen tartja magát a hazugságához?

További cikkeinkért kattints ide! Ha főznél velünk valami finomat, az EllenLábas csatornát ajánljuk.

loading...