Zsigó Róbertet előbb utolérte Nyirati Klára, mint a sánta kutyát

Zsigó Róbertet nem kell félteni, ha hazugságról van szó.
Kép forrása: MTI

A kormányhivatal közzétette a határozatot, mely szerint megkezdődnek a bajai déli elkerülő út építésének előkészületi munkálatai. A fideszes Zsigó Róbertet nem kell félteni, ha hazugságról van szó. Kegyeltjével, Vedelek Norberttel 2022 márciusában egy videóban bejelentették az útépítés megkezdését, ami a valóságtól jelentősen eltért.

Az építés előkészületei most történnek meg, és a korábbi bejelentésük nem állt összhangban a tényekkel, ahogyan azt most a kormányhatározat is bizonyítja.

Ezekkel a félrevezető információkkal nemcsak a választókat verték át, hanem negatív hatással voltak Baja gazdaságára és fejlődésére is.

A bajai déli elkerülő út kiemelkedő fontosságú Baja lakosainak és a régió gazdaságának szempontjából. Éppen ezért, mikor tavasszal kiderült, hogy megnyitják a hercegszántói átkelőt a teherforgalom előtt, Nyirati Klára, Baja ellenzéki polgármestere azonnal cselekedett a probléma megoldása érdekében.

Nyirati Klára, Baja polgármestere.

  • Felterjesztést tett a parlament felé, hogy a déli elkerülőt sorolják vissza a megvalósítandó beruházások közé.
  • Másodszor, felkereste Fekete-Győr Andrást, a Momentum parkamenti képviselőjét, és kérte, hogy forduljon Lázár János miniszterhez a probléma rendezése érdekében. (A képviselő ennek eleget tett.)
  • Harmadszor, az MJVSZ éves közgyűlésén Gulyás Gergely miniszternek is jelezte a várható közlekedési káoszt, ami a déli elkerülő hiányából fakad.

A fentiekből is világosan látszik, hogy Zsigó Róbertet nem érdekli Baja sorsa. Ő és a fideszes bajai elit mindent megtesz annak érdekében, hogy csúsztasson, hazudozzon a helyieknek. Amíg ők hazugsággal akarták megtartani a hatalmukat, Nyirati Klára a lényeggel, a bajaiak problémájával foglalkozott. A kormánypárti káosz sem okozhat gondot számára abban, hogy egy jól működő várost szívvel-lélekkel vezessen. Ilyen egy jó polgármester!

További cikkeinkért kattints ide! Ha unod a politikát, és inkább főznél velünk valamit, ezt a csatornát ajánljuk.

loading...