A magyar internet megőrül ezért a büfés hölgyért, nem véletlenül

A magyar internet kedvenc büfése, Jolika.

A magyar internet odavan érte, mind a Facebookon, mind a TikTok-on a csodájára járnak. Kedvességével, bájos stílusával és az ínycsiklandozó fogásaival elkápráztatja a nézőket. Nem tesz semmi extrát azon kívül, hogy szívvel-lélekkel főz, és bemutatja nekünk az eredményt. Ő Nádasdi Jolika, az ország legszeretettebb szakácsnője.

„Jolika retro büféje” néven üzemelteti a Bikás parknál az éttermét. (Tétényi úti piac.) Minden hétköznap 10:00 környékén videón mutatja be, hogy mit főzött aznap. Férje, Antal az operatőr szerepébe bújik ilyenkor. A nézők pedig korgó gyomorral és nyálcsorgatva vizslathatják a jobbnál jobb napi ajánlatokat.

A magyar internet kedvenc szakácsnőjét sokan látogatják.
Látogatók Jolikánál.

Mit szeret ennyire Jolikában a magyar internet?

Néha már az is meglepő, ha valahol lelkiismeretes vendéglőssel találkozunk, aki nem csak letudja a főzést, hanem szeretettel készíti el a napi menüt. Jolika esetében ehhez az alázatos, kedves hozzáálláshoz páratlan személyiség is társul. Hosszú ideig minden videójában külön köszöntött egy beteg kisgyermeket, akinek gyűjtést is szervezett. Ugyanekkora szeretettel fordul a vendégeihez és azokhoz, akik csak az interneten követik őt. Mondhatjuk, hogy Jolika a magyar internet tyúkanyója. Igazi gondoskodó ember, és nagyon szép lelke van. Őt nem lehet nem szeretni.

Jolika és Antal közös képe.

Bemutatjuk Jolika retro büféjének mai ajánlatát példaként:

Ha követitek az oldalt, akkor Ti is nap mint nap láthatjátok az aznapi menüt, és megismeritek a magyar internet kedvenc szakácsnőjét.

A megszokott, hogy hétfőtől péntekig tart nyitva a büfé, de előfordul, hogy hétvégén „nagyfőzés” keretében Jolikák kimennek a büféjük előtti teraszra, és a birkapörkölttől kezdve a pacalon át a töltött káposztáig nagyon sok ételt főznek a vendégeknek. Az ilyen alkalmakkor sokan szoktak lenni. Van, aki külföldről utazik Budapestre, hogy találkozzon Jolikával, és megkóstolhassa a finom főztjét.

Kinti főzés a Retro büfé előtt.
Egy kinti főzés alkalmával.

Ha tehetitek, látogassátok meg Ti is! Az ízletes menü mellé egy nagy csokor szeretetet is kaptok!

A cikk NEM reklámjellegű, Jolika nem tud arról, hogy megírtuk, mi is csak lelkes nézői vagyunk. Azért született ez az anyag, mert fontos, hogy sokan megismerjék a valódi értékkel bíró embereket.

A magyar internet kedvenc szakácsnője integet.

További cikkeinkért kattints ide!

loading...