Felcsúti szotyiköpő minielnöknek nevezték Orbánt

Poloskás ágyat a Karmelitába: a képen Orbán Viktor kalapban.

A felcsúti szotyiköpő minielnök ismét megmutatta, ki is ő valójában, mondja legújabb videójában Somogyi András humorista.

„Bármit aláírok. Tedd elém, tedd elém, közben oda se nézek. Elvégre én vagyok Orbán pennája!” – mondta a humorista Novák Katalint parodizálva a státusztörvény aláírásának apropóján.

A YouTube-ra feltöltött videóban többek között Orbán vidéki rókázásáról, a státusztörvény elfogadásáról és aláírásáról, továbbá az „Európai Unió megszűnéséről” is beszélt.

Hadházy Ákos a parlamentben próbálta toszkánai kirándulásáról kérdezni a miniszterelnököt, aki válasz helyett szőrét hullató, rossz vidéki rókának nevezte a képviselőt.

Somogyi Hadházy videóját bevágva a múlt heti parlamenti incidensről megjegyzi:

Hű, de kemény csapat. Ott voltak a felcsúti Don körül a kutyuskái. A NER csivavája, az akksis Petiminiszter milyen aranyosan csaholt a poénjai alatt, miközben ő válaszadás helyett csak kínos vigyorral az arcán heherészett.

A humorista megjegyezte, hogy milyen keresztényi viselkedést tanúsítottak Orbánék. Elmondta: elég kiábrándító egy vezetőtől ez a proli, ócska, tróger stílus, ahogy itt játssza a csicskái előtt a kiskirályt. Nem kell aggódni, minket is így röhögnek ki a hátunk mögött. A felcsúti szotyiköpő minielnök ismét megmutatta, hogy ki is ő valójában.

Somogyi a státusztörvénnyel folytatta, megemlítve, hogy a törvény megszavazása után még több tanár hagyja ott a pályát: Nem baj, már úgy sincsenek sokan. Végre sikerült ezt is tönkretenni. Ide anyukám, tanult emberek nem köllenek. Egy olyan országban úgy sem kell színvonalas oktatás, amiben Németh Szilárd és Győzike a nemzet szellemi erőforrása. Tyí, a NER tudományos tagozata.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...