Pálffy István kijózanodott? Alkoholista a KDNP rehabilitált embere

Pálffy István, a leghitványabb párt egykori képviselője, aki arról ismert, hogy annak idején kezet fogott egy felszólaló képviselővel. Fogalma sem volt arról, hogy hol van, és mit csinál. Igen, le merjük írni, mert egy ilyen ember rehabilitálása egyet jelent azzal, hogy bárkit visszafogadhatunk.

Pálffy István körül elfogyott a levegő, ezért újra hírbemondó akar lenni. Az is lesz a Fidesz szennycsatornáján. Be is perelhet minket, de már felesleges, hiszen a keresztény-konzervatív képviselő pártcsaládja elérte, hogy a BTK akkor se büntesse ezzel az „újságírókat” ha emiatt panaszkodna a részeges műsorvezető.

Pálffy István alkoholista

Ennyire részeg embert, mint ő volt akkor, még nem látott a világ. Ezzel nem is lenne probléma, ha otthon tenné a négy fal között. Ő azonban adófizetői pénzen nyomta mindezt. Magyarországon alapvető élelmiszer lett a pálinka az ország Apja szerint legalábbis. Abból a helyzetből tehát Orbán Viktor sem tudja kimosdatni őt. Ittasan fogott kezet egy épp felszólaló képviselővel a Parlamentben. A Tisztelt Házban.

Havas Henrik úgy fogalmazott: „a kollégám volt gusztustalan lenne, ha mondanék rá negatívat.” Kéri László nem kímélte, a magát kereszténynek mondó képviselőt.

Aki nem hiszi, járjon utána:

A Fidesz-KDNP pedig egy olyan embert rehabilitál, aki legitimizálni fogja az ivást, ami Magyarországon  körülbelül egymillió embert érint. Ennyit az elhízott, alkoholista képviselőinkről. Miként lenne hiteles az a párt, amelynek egyik alapítója droggal a táskájában, ereszen lecsúszó alak?

Pálffy pedig beperelhet, sok sikert neki!

Jabronka Richárd

További cikkeinkért kattints ide! Főzni pedig itt tudsz velünk.

 

loading...