Csomagfeladás futárszolgálattal

 

 

Amikor valaki csomagot szeretne feladni, akkor szerencsére van már arra lehetősége, hogy több futárszolgálattal megismerkedjen, összehasonlítsa az áraikat és átgondolja, kiszámolja, hogy az általa elküldeni kívánt csomagnak a feladása az adott városba, országba hol a legkedvezőbb költségű.

 

Persze akadhat olyan szempont is, ahol a gyorsaság az elsődleges szemben a kiadásokkal és inkább fizet valaki többet, csak odaérjen, akár egy nap alatt is a küldeménye a címzetthez.

 

Ahol a DPD szolgáltatásait is megtalálod

 

A Csomagnet.hu gyűjtőportál a DPD szolgáltatásait is bemutatja, ismertetve a vállalat történetét is. Ezen az oldalon módod van arra is, hogy más futárcégekkel összevesd a cég árait, valamint a DPD-n belül is megismerkedj az egyes szolgáltatások különbségeivel. Ez egy olyan weboldal, ahol a jelenleg hazánkban elérhető futárszolgálatok ajánlatait találod meg, össze tudod hasonlítani őket, kiválasztva a számodra legmegfelelőbbet.

 

Azért is hasznos az oldalon keresztül rendelned, mert sokszor csak itt találsz olyan akciókat, amelyekkel kedvezőbben kaphatsz meg egy bizonyos szolgáltatást. Érdemes végigböngészni az oldalakat és ha kérdésed van, keresd a Csomagnet.hu munkatársait, akik segítenek a válaszadásban és a neked tetsző szállítási mód kiválasztásában. 

 

A DPD és a nemzetköziség

 

Ha kiejtjük a szánkon ezt a rövidítést szinte bárhol a világon, akkor a legtöbb helyen ismerni fogják a céget, hiszen hallatlan népszerűségnek örvend a világ számos országában. Nemzetközi beágyazottsága több évtizedes múltra tekint vissza, a DPD rövidítés a Dynamic Parcel Distribution, azaz dinamikus csomagszállítás rövidített mozaikszava.

 

A DPD csomagküldő vállalat alapítása egészen 1976-ra datálódik. Hamar lett Németország vezető szállítócége, és ezt követően már egész Európában kézbesített csomagokat. A vállalat törekszik a környezettudatosságra, és a fenntartható fejlődés elvei mentén a karbonsemleges és kevesebb szén-dioxid-kibocsátással történő szállítást tűzi ki célul.

 

Fontos megemlíteni azt is, hogy szükség esetén a cég tud segíteni a vámkezelésben és Európában piacvezetőként elérhetők olyan szolgáltatásai is, mint a csomagok online nyomon követése.

 

DPD csomagküldés részletei

 

Mint az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb csomagküldő szolgálat, a DPD vállalja, hogy belföldön maximum 48 órán belül és külföldön a legtöbb országban öt munkanapon belül kézbesíti a csomagokat, de Magyarországhoz közeli országokba is megérkezhetnek két munkanapon belül.

 

DPD-vel az összes európai uniós országba küldhetsz csomagot, de Európán kívül is van rá mód, pl. az Amerikai Egyesült Államokba vagy Mexikóba. Ha mindenképpen DPD-vel szeretnéd feladni a csomagot, akkor nézz utána a feladás előtt!

 

A Csomagnet.hu kalkulátora egyszerűen és könnyedén biztosítja számodra, hogy a beírt paraméterek megadása után láthatóvá váljon, milyen feltételek mellett tudod feladni a küldeményed az egyes futárcégek szolgálataival. Ha kuponod is van a céghez, azt se felejtsd el feltölteni!loading...