Orbán szerint a magyarok évente egyszer menjenek a tengerhez

Orbán szerint legalább egyszer menjünk a tengerhez.
Kép forrása: Nicolas Lamber/MTI/EPA

Hende Csaba is tud őrületes dolgokat mondani, minthogy most már beértük Ausztriát, de Orbán sem kispályás a plafonszaggató viccek tekintetében. Ha Hende szavaiból indulunk ki, akkor mostanra mégis Orbánnak lett igaza. A magyar ember börtönben érzi magát, ha legalább egyszer egy évben nem látja a tengert.

Idézet abból a rádióműsorból, amit nagy alákérdezéssel adtak le Orbán tébolyult elképzeléseiről még korábban:

„Itt kell észnél lenni, itt kell jó és okos döntést hozni, hogy hova megyünk nyaralni. Persze a magyar ember olyan, hogyha nem látja évente legalább egyszer a tengert, akkor úgy érzi, hogy börtönben van, vagy legalábbis sokan vagyunk így vele. Sokan vagyunk, akik így érezzük, és ez egy nagyon erős érzés a magyarok szívében, de lehet, hogy most inkább a Balatont érdemes választani.” /2020. július 3./

Vége a járványnak, hol a tenger, Orbán úr?

Ugyebár már 2020-ban is úgy volt vele a magyar ember, hogy börtönben érezte magát, ha legalább egy alkalommal nem látta évente a tengert. Most, hogy elmúlt a COVID, beértük Ausztriát, ideje összepakolni a bőröndbe, és elindulni néhány alkalommal a nyáron a tengerpartra. Mit ajánl a miniszterelnök úr? Melyik a legszebb partszakasz Ön szerint? Illetve mi a lópikulából menjünk nyaralni a tengerhez?

A Balatont javasolja? Kinek? Akik a körbeépült luxusszállodákat meg tudják fizetni? Merthogy még szabadstrand sincs. Ha 3 év alatt annyit fejlődtünk, hogy Ausztria nyomdokaiba értünk, akkor talán megtehetnénk, hogy megegyen egy lángost a család, és egyen egy fagyit. Annak örülünk, ha itthon tudunk lángost sütni az orbáni inflációnak köszönhetően.

Milyen tenger? Milyen ausztriai színvonal? Aki ezt elhiszi, szamarabb, mint Orbán!


Ha neked sincs pénzed tengeren homárt enni, de főznél valami igazán finomat, látogasd meg az EllenLábas csatornát!

loading...