Gyurcsány Ferencnek elege lett a szankciós inflációs hazugságból, mindenki a videóját nézi

Gyurcsány Ferencnek elege lett a szankciós inflációs hazugságból, mindenki a videóját nézi

Gyurcsány Ferencnek elege lett a szankciós inflációs hazugságból. „Az IGAZSÁG az orbáni inflációról” címmel tett közzé videót a DK elnöke, aki szerint az orbáni infláció elszabadult az országban, a felelőse pedig ott pöffeszkedik a Karmelitában.

„Önök természetesen erre azt mondhatják, hogy „ó de hát a háborús infláció! Ó, de hát a szankciós infláció! Tényleg? Hogy az úristenben van az, hogy Ukrajnában, ahol tényleg háború van, alacsonyabb az infláció, mint nálunk.

Magyarországon nem háborús infláció van, hanem orbáni infláció, annak a tehetetlenségnek, annak az elhibázott gazdaságpolitikának az eredménye, amely mögött önök – a Fidesz – álltak ott. Most nyilván szégyellik is magukat, én ezt megértem. Van is rá okuk.

Orbán Viktor politikája és gazdaságpolitikája okozza azt, hogy az emberek vagyonának értéke ennyivel csökken, hogy 40 százalék fölött van az élelmiszerinfláció, hogy miközben Románia ma jelenti be, hogy 10 százalék az infláció, nálunk még 20 százalék fölött van.

Ha szankciós infláció lenne, akkor hogy a csudában van az, hogy a szankciók fővárosának országában, Belgiumban egy számjegyű az infláció? Vagy csak nekünk pechünk van? Minket a balsors üldöz? 

Nem, kérem szépen. Valójában maguk üldözik az ország tisztességben és ennél jobb létben élni akaró túlnyomó többségét. Ez a maguk felelőssége, nem másé – zárta sorait Gyurcsány Ferenc.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...