Penészes kenyeret és romlott szalámit kíván a Karmelitába a DK

Penészes kenyeret kívánnak Orbánéknak a Karmelitába. Ne a betegek kapják azt a kórházban

Már akkora a pénzhiány a kórházakban az orbáni infláció és az élelmiszerdrágulás miatt, hogy a betegek élelmezését sem tudják megoldani. Sajtóhírek szerint penészes kenyeret és romlott felvágott adtak reggelire egy betegnek a Szent János Kórház gasztroenterológiai osztályán.

A Demokratikus Koalíció szerint a magyar betegek helyett Orbán Viktor és minisztertársai érdemelnek penészes menüt a Karmelita kolostorban. Ugyanis 13 év alatt ők tették tönkre a magyar kórházakat. Nekik köszönhetjük az orbáni inflációt és a drámai élelmiszerdrágulást, ami miatt a kórházak lassan képtelenek beszerezni a friss alapélelmiszereket a betegek számára, amivel az egészségüket, sőt az életüket veszélyeztetik.

Eközben az Orbán-kormány kivérezteti a kórházakat, nőnek az adósságaik, egyre több orvos és szakdolgozó mond fel az alacsony fizetések miatt. Amíg Orbán marad, az orbáni infláció is itt lesz velünk. Nem utolsó sorban folytatódik az egészségügy lassú pusztulása. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy az ország az emberekről szóljon, letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek – írja közleményében Varga Zoltán, a DK országgyűlési képviselője, a Népjóléti Bizottság elnöke.

Penészes kenyeret egyenek inkább az Országház Étteremben a fideszes politikusok a szarvasból készült bélszín helyett. Azt érdemlik.

További cikkeinkért kattints ide! Ha inkább megnéznéd Magyarország legizgalmasabb főzős csatornáját, kattints ide!

loading...