Keresztény vagy? Ha nem, megtanít a Fidesz kesztyűben dudálni

keresztény, de azért szereti az ördögi dolgokat.
Fotó: MTI

A keresztény értékrend a Fidesz-KDNP értelmezésében azt jelenti, hogy Jézus nevét felhasználva felépítenek egy gyűlöletkampányt. Keresztényüldözést kiáltanak, pedig nem azt kellene, hanem keresztény üldözést. Mert a keresztény fideszes gazemberek üldözik azokat, akik nem ezt a vallási irányzatot követik.

A cikkem elején szeretném leszögezni, hogy tiszteletben tartom bárki egyéni vallását, hiszen a vallásszabadság demokratikus alapvető jog. Felőlem lehet valaki muszlim, keresztény, amíg ezt a négy fal között csinálja, és ebbe a templomot is beleértem. Annak ott helye van, hiszen önként mennek be a hívők, elfogadják azokat a szertartásokat, amelyeket papjaik, lelkészeik celebrálnak. Engem aztán tényleg nem lehet keresztényüldözéssel vádolni. Annak idején Németh Sándort is védelmembe vettem, mert a nagy, objektív újságok kikezdték, amiért egy saját rendezvényén azt mondta, hogy a jóga démonokat hív életre.

Butaság? Meglehet. Van okunk beleszólni? Nincs. Miért nincs? Azért, mert nem döntötte ránk az ajtót Németh Sándor, hogy elmondja a saját hite szerinti kinyilatkoztatásokat. A Hit Gyülekezete templomában mondta mindezt azoknak, akik maguktól, önkéntesen jelentek meg. Éppen emiatt tartom undorítónak, hogy a sajtó fősodora kikezdte őt.

A keresztény értékek nevében jönnek, és belepofáznak az életünkbe a fideszesek

„Biztatok arra mindenkit, hogy követve őseink évszázados hagyományát, állítsunk új, modern kereszteket az utak mentén, a falvakban, a városokban, állítsunk minél több keresztet a békéért” – mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, területfejlesztési miniszterhelyettes Máriabesnyőn, szombaton.

Latorcai Csaba a felújított máriabesnyői trianoni kereszt ünnepélyes megáldásán arról beszélt, hogy „az Európai Unió bürokratái olyan gazdasági bevándorlókat akarnak erőszakkal betelepíteni, akiknek semmit nem jelent a keresztény kultúránk, sőt, sokuk nem olyan rég még fizikailag is üldözte a keresztényeket a Közel-Keleten.

– Ígérem, nem fogjuk hagyni, hogy migránsokkal árassza el Magyarországot az európai baloldal, és velük összefogva a dollárbaloldal – fogalmazott a miniszterhelyettes, egyben arra biztatott, hogy országszerte folytassuk közösen a keresztek örökbefogadását, felújítását.

Álljon már meg a lakodalmas körmenet! Ne akarják eladni nekünk keresztény szeretetként az ocsmány hazugságaikat! Kereszteket állítanak? Azért, hogy a magyar társadalom nagy részét megsértsék? Nem vagyok keresztény, de ennél az egész bagázsnál, kiemelve Semjént, több keresztény értéket képviselek. A humanitás nem vallásfüggő. Ezekben a nárcisztikus, rosszindulatú emberekben nincsenek őszinte érzések. Rákay Kálmántól és Habony Árpádtól tanulták az etikát.

Ne tegyék már az arcunkba a keresztjeiket! Annyira álságos ez, hogy ha komolyan gondolják ezt a keresztény dolgot, a pokol legmélyebb, kénköves bugyrában fognak égni az idők végezetéig. De ők nem gondolják komolyan. Rossz emberek.

További cikkeinkért kattints ide! Hallottad? Elindult a legizgalmasabb magyar főzős csatorna. Itt tudsz feliratkozni rá.

loading...