Gyurcsány Ferenc iratzúzóval daráltatta le egy munkatársa ötletét

Gyurcsány Ferenc iratmegsemmisítővel daráltatta le kollégája ötletét.

Gyurcsány Ferenc kollégája bement a DK elnökének irodájába, majd egy innovatív ötlettel állt elő. Azt javasolta, hogy a Demokratikus Koalíció Európa Campus nevű nyári egyetemére sok száraz előadást hívjanak. Erre a volt miniszterelnök megkérte őt, hogy tegye az „ötletládába” a javaslatát.

„Nálunk van egy nagyon speciális hely az ilyen ötletek kezelésére” – mondta Gyurcsány Ferenc, majd rámutatott a dobozra. Az ötletládáról kiderült, hogy nem más, mint egy iratmegsemmisítő szerkezet. A javaslatot így a gép ledarálta, fecnikre szaggatta.

Nem hiszik? Nézzék meg videón, megszereztük a felvételt:

A videó természetesen egy eljátszott, poénos jelenetet mutat be, de a valóságban is igaz, hogy az Európa Campuson nem lesznek unalmas előadások. A DK nyári egyetemére minden olyan 30 éven alulit várnak, akik szeretnének jól szórakozni, miközben a közélettel is foglalkoznak.

Három képzés közül választhatnak a résztvevők:

  • politikus
  • kommunikációs szakember
  • politikai szakértő

Június 30-ig jelentkezhetnek az érdeklődők, ingyenesen vehetnek részt a képzésen azok, akik kitöltötték a felvételi tesztet.

„A hallgatók az első nap egy képzeletbeli város választási kampányába csöppennek, ahol 4 pártra osztva kell megküzdeniük a polgármesteri címért. A nyári egyetem keretében választhatsz kommunikációs, szakmai vagy politikusi képzés között, a megszerzett tudást pedig rögtön hasznosíthatod is a versenyben.

A képzések során személyesen találkozhatsz azokkal, akik a mai politikát formálják, legyenek politikusok vagy politikai szakértők. Ott lesz velünk többek közt Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Kálmán Olga és még sokan mások” – írják a szervezők.

További cikkeinkért kattints ide!

loading...