Árnyékkormány: Amíg Orbán Viktor marad, addig marad az orbáni infláció és a brutális élelmiszerdrágulás

Árnyékkormány: Amíg Orbán Viktor marad, addig marad az orbáni infláció és a brutális élelmiszerdrágulás

Árnyékkormány: Egyetlen európai országban sem drágultak ilyen brutálisan az alapélelmiszerek, mint az orbáni infláció sújtotta Magyarországon.

Egyetlen másik európai ország sincs, ahol ilyen döbbenetes mértékben drágultak a nélkülözhetetlen alapélelmiszerek, mint Magyarországon. A KSH adatai szerint az orbáni infláció a kenyér árát 52,7, a tejtermékekét 51,3, a burgonyáét 47, a tojásét pedig 46 százalékkal emelte meg. Mindezt egyetlen év alatt.

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szerint az Orbán-kormány az áremelések kormánya, hiszen a legalapvetőbb, nélkülözhetetlen élelmiszerek árát sem képesek visszafogni. Az orbáni infláció olyan hatalmas mértékű, hogy Európában egyetlen országban sincs hasonló élelmiszerdrágulás.

Ez is azt bizonyítja, hogy nem létezik háborús vagy szankciós infláció, és amíg Orbán Viktor marad, addig marad az orbáni infláció és a brutális élelmiszerdrágulás is. Orbán Viktornak mennie kell ahhoz, hogy a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány letörje az orbáni inflációt, és az árak helyett a béreket és a nyugdíjakat emelje.

A DK aktivistái azért gyűjtik országszerte aláírásokat az orbáni infláció ellen 10 napon át, hogy megmutassák, a magyaroknak elegük van az áremelésekből, az orbáni inflációból és az Orbán-rendszerből.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...