Őfelsége, Orbán Viktor és az Udvar étlapja kész: íme a királyi menü

Őfelsége, Orbán Viktor étlapja elkészült.
grafika: ellenszel.hu

Korábban az Ellenszél is beszámolt róla, hogy az Országház éttermét nem sújtotta az infláció. Most azonban frissebb hírekkel jelentkezünk: Őfelsége, Orbán Viktor és a királyi Udvar menüje elkészült.

„Közhírré tétetik!

Minden ispán és ispánné, az Udvart (és nem a pórnépet) szolgáló képviselők és inasaik figyelmébe ajánljuk. Az Országház Nemzethy étterme kiváló fogásokat sorakoztat fel az Önök számára. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere. Ára: egy lyukas garas, vagy még kevesebb.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a királyság egész területén él az árstop! A csirkefarhátért ugyanannyit kérnek a kofák, viszont nagyon fontos közlemény:

A szarvas bélszín sült zöldségekkel, csak az Udvar urainak 3200Ft! Ez nem vonatkozik az egyszerű parasztokra. A jókai bableves szintén csak nálunk 680Ft, ne keressék máshol ezt az árat. Azoknak jár, akik ezt a hazát vérrel-verítékkel szolgálják. Az ingyenélő, mihaszna munkások egyék meg, amit főztek maguknak. Annyit is érnek!

Orbán Viktor, őfelsége étlapja.

Féladag kérhető, és az is kedvező. 60%-os áron adja az Országház étterme. Így tehát, ha valaki már megtömte a bendőjét otthon sült ökörrel, vagy nyúljás pacallal, annak csak 390Ft a magyaros burgonyafőzelék. A szarvas bélszín pedig körettel pedig mindössze 1920Ft.

Kéretik a fentieket tudomásul és komolyan venni! Természetesen folyik a sör, a bor, de főleg a pálinka az Udvar büféjében. Az ugyanis olyan, mint a főzelék mellé a kenyér. Alapvető élelmiszer.

Őfelsége mindenkit üdvözöl, és várja a visszaosztásokat! Pontosabban a visszajelzéseket.

Köszönjük a figyelmet!”

További cikkeinkért kattints ide! Ha Te is olcsó ételeket készítenél ízletesen és kiadósan, kattints ide!

loading...