Novák Katalin elpirul a szégyentől: Gyurcsány Ferenc leiskolázta

Novák Katalin szégyellheti magát, Gyurcsány Ferenc leiskolázta.
fotó: ellenszel.hu

Novák Katalin úgy szórja a pénzt az „otthonára,” vagyis az elnöki hivatalra, mintha azt csak úgy a Dunából lehetne merni. A 67 milliós irodabútor-csere mellé egy 66 milliós luxus zongora is elfér, ami a világ legjobb zongorájaként is ismert. Persze a mi pénzünkön. Gyurcsány Ferenc ennek kapcsán írt bejegyzést, amit olvasva Novák Katalin elszégyellheti magát.

A volt miniszterelnök bejegyzése:

„2004 októberében beköltöztem a miniszterelnöki dolgozószobába. Kértem az Országgyűlés Hivatalát, hogy hozzanak nekem egy tévét, hogy követhessem a Parlament munkáját. Pár nap múlva megjelentek egy nagyképernyős plazmatévével. Ez akkor meg ritkaságszámba ment. Meglepődtem. Mennyibe került? – kérdeztem. Mondják, vagy 300 ezer forint. 

Ez pazarlás, gondoltam, nincs ez így rendben. Visszavinni már nem lehetett, ezért fogtam magam és megvettem a Hivataltól saját pénzemen, bár nekem nyilván nem kellett. Jártam már rosszabbul is – nyugtázom magamban. 

Mindez csak azért jutott eszembe, mert olvasom, hogy a köztársasági elnöknek 66 millió forintért vásároltak egy Steinway zongorát. 

Azt hiszem, ő nem fizette ki.”

Novák Katalin szégyellheti magát, ha meglátja, mit írt ki Gyurcsány Ferenc.

A hivatalban volt már zongora, amit még Schmitt Pálnak vásároltak, de az csak 2,5 millió forintba került. Új irodabútorokat is kapott Novák Katalin, amit a Nowy Styl Hungary Zrt. szállít le, 67,7 millió forintért.

Novák Katalin érkezésével az autóflottát is frissítették, majdnem 280 millió forintból. Vettek terepjárót közel 18 millió forintért, valamint öt elektromos autót, több mint 92 millió forintért.

A parkolásra több mint 42 millió forintot költ az idei évben a Sándor-palota: 77 parkolóhelyet béreltek a Várgarázs 2-ben. Informatikai eszközök beszerzésére pedig kilenc céggel kötöttek szerződést, 182,5 millió forint értékben – írja az mfor.

További cikkeinket itt olvashatják.

loading...