Vágó István búcsúztatója: Gyurcsány Ferenc és Verebes István is felszólal

Meghalt a Dallas sztárja

Vágó István nyilvános búcsúztatója alkalmából mindenki megemlékezhet az elhunytról egy szál virággal. Verebes István és Gyurcsány Ferenc is felszólal majd a budapesti Szent István parkban szervezett rendezvényen.

A Demokratikus Koalíció a családdal egyeztetve nyilvános búcsúztatót tart Vágó István emlékére, ahol mindenki leróhatja tiszteletét az egykori kvízmester, a DK volt politikusa előtt.

A rendezvényen a volt pályatársak, kollégák nevében Verebes István Jászai Mari-díjas színész, rendező, dramaturg, műsorvezető, a Demokratikus Koalíció közössége nevében Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, volt miniszterelnök szólal fel.

A résztvevők egy szál fehér virággal róhatják le tiszteletüket Vágó István előtt a megemlékezésen. A búcsúztató további részletei a „Vágó István nyilvános búcsúztatója” című Facebook-esemény oldalán érhetők el.

A szervezők úgy fogalmaznak:

„Vágó István elvesztésével egész Magyarország szegényebb lett. Az egykori kvízmestert százezrek zárták a szívükbe, amikor napról napra felbukkant a tv képernyőkön, hogy újra és újra lenyűgözőn minket a tudásával. Ahogy azt sem felejthetjük el, hogy tv-s karrierjét feladva, teljes mellszélességgel beállt egy szabad, európai Magyarország eszméje mögé.

Azért, hogy az ország méltóképpen meg tudjon emlékezni Istvánról, a családdal egyeztetve egy nyilvános búcsúztatót szervezünk. Ott mindenki leróhatja a tiszteletét. Arra kérünk, ha őrzöl egy kedves emléket róla, gyere el, és ha szeretnél, helyezz el egy szál fehér virágot a megemlékezésen.

A búcsúztató május 18-án, csütörtökön 17 órától lesz Budapesten, a Szent István parkban. Várunk mindenkit, aki szeretne végső búcsút venni Istvántól.”

További cikkeinket itt olvashatod.

loading...