Így kell ezt: Orbán kiborul a DK zseniális ötletétől

Orbán háborúba sodort minket
Rónai Sándor

Így kell ezt: Orbán kiborul a DK zseniális ötletétől.

A DK kezdeményezi a Hungarikum Bizottságnál, hogy legyen hungarikum az „orbáni infláció” – jelentette be Rónai Sándor EP-Képviselő szombati sajtótájékoztatóján.

Rónai szerint mára bebizonyosodott, hogy a kormány hazudott a magyaroknak. Nem létezik sem háborús, sem szankciós infláció, valójában az orbáni infláció emeli az árakat.

A képviselő azt mondta: a több mint 25 százalékos márciusi drágulás nemcsak teljesen egyedülálló Európában, de háromszorosa az európai inflációnak, és a legtöbb alapélelmiszer ára Magyarországon az elmúlt 1-2 évben megduplázódott.

Ha a világ bármely szegletében szóba kerül Magyarország, akkor az nem a pálinkával, a tokaji aszúval vagy a makói hagymával kapcsolatban történik, hanem a teljesen egyedülálló orbáni inflációval

– vélekedett.

Úgy fogalmazott: ez lesz az első olyan hungarikum, amit egészen biztosan nem akar egyetlen ország sem importálni, hiszen „felelős kormány soha nem tenne olyat a hazájával, mint amit Orbán Viktor tett a magyar családokkal és a magyar vállalkozásokkal”.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...