Filemon úr, csak a nőkkel bátor? – nyílt levél a „lombkoronásnak”

Filemon Mihály megfenyegette a gondozónőt.
Kép: ellenszel.hu

Korábban az Ellenszél is beszámolt róla, hogy Filemon Mihály, a lombkoronák hiányáról elhíresült polgármester egy hangfelvétel szerint megfenyegetett egy gondozónőt. Azért vonta felelősségre, mert az anyuka nevetős jellel reagált egy lombkorona-sétányos bejegyzésre.

A 444.hu azt írja:

„A polgármester a nő táppénzének ideje alatt egy alkalommal észrevette, hogy a szomszéd falu felé tartanak, követte őket autóval, majd Acsádon egy boltban a vásárlók füle hallatára hangosan felelősségre vonta, hogy mit keres ott, miközben táppénzen van. Filemon Mihály a szmájlis incidens után úgy módosította a nő munkarendjét, hogy az addigi reggel 8 helyett 7-kor kelljen kezdenie, így nem tudja iskolába vinni a gyerekét”

Filemon úr, csak a nőkkel bátor?

Polgármester úr egy tipikus példája annak a rendszernek, amit a Fidesz felépített. Egy maréknyi ember fölötti hatalmát úgy éli meg, mintha a méltóságos Atyaúristen lenne. Az olyan embereket, mint Ön, legitimizálja ez a kormány. Két kézzel kapálózik azért, hogy megtarthassa ezt a vélt hatalmat, és uralkodjon mások fölött. Éles szemmel vizslatja, hogy mikor tesz valamelyik alárendeltje nevetős hangulatjelet a pocsék, trehány lombkoronasétányára.

Amikor aztán megtalálja végre, ráadásul egy olyan anyuka esetében, aki kiszolgáltatott, és az alárendeltje, azonnal akcióba lép. Mert védeni akarja a rendszert, ami tökéletesen illeszkedik a vágyálmaihoz. Ahol földesúr lehet, ahol követelheti, hogy valaki menjen az irodájába. „Gondolkodjál” – hangzik el a telefonban a kimért, agresszív stílusában. Jólesett ezt mondani? Ugye, milyen bizsergető érzés odalent, amikor raportra hívja azt, aki fölött hatalmat gyakorol? Biztosan tetszett az élmény, hiszen autóval is követte. Most végre kiteljesedhet, és előjöhet a POLGÁRMESTER ÚR! Hiszen ezért élt, ezért küzdött. Kontroll alatt tarthat valakit.

Egy kisgyereknek csak az okoz rosszat, aki gyáva. Vajon csak a nőkkel és a gyerekekkel ilyen nagylegény? Azzal, hogy a szociális gondozó gyermekével szúrt ki, elégedett? Remélem, nem, hiszen ilyesmivel csak az igazán rohadékokat tölti el elégedettség.

A sajtót perrel fenyegetni lehet, engem is beperelhet, vállalom, hiszen egy ilyen cezaromániás, férfiként csődöt mondott, gyáva alakkal szívesen állok a bíróság elé. Ön ugyanis erkölcsileg megbukott.

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd

loading...