Juszt László figyelmeztet: besorozhatják a magyar fiatalokat

Juszt László figyelmeztet: besorozhatják a magyar fiatalokat

Juszt László figyelmeztet: besorozhatják a magyar fiatalokat.

Juszt László a Facebookon reagált arra, hogy ma kihirdette zavaros lázálmait a honvédelmi miniszter és az új vezérkari főnök. A népszerű újságíró szerint a magyar fiatalok perceken belül a seregben találhatják magukat akár akarják, akár nem.

Juszt László bejegyzése:

Ezeknek elmentek otthonról! Ma elmesélte lázálmait a honvédelmi miniszter és az új vezérkari főnök. 

A miniszter kijelentette, hogy háborút megelőző állapotban van az ország? Kivel szeretnétek háborúzni? Körülöttünk szövetséges államok vannak, valamint a semleges Ausztria. Ukrajnát pedig a NATO – vagyis mi is – támogatjuk. 

Szóval hacsak nem a saját népe ellen kíván háborúzni ez a kormány, akkor kivel?

Mit jelent az, hogy “a magyar katonai oktatásba visszahozzák a nukleáris elrettentést”? Van bármilyen nukleáris eszközünk – kivéve Paksot és a Csillebérci, illetve a Műegyetemi reaktort? Azokkal persze minket lehet fenyegetni, de mást?…

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az új vezérkari főnök által emlegetett “szittya harcmodor” a következőt jelenti. 

„A szittyák semmiképpen sem szállnak szembe nyílt csatában az ellenséggel, hanem kitérnek előle, elhajtják a jószágot, útközben betömnek minden kutat és forrást, elpusztítanak minden legelőt. Felperzselt vidéket hagynak maguk után így az ellenség amikor benyomult Magyarországra, s a felperzselt vidékekre ért, sem katonáinak nem talált élelmet, sem lovainak.”

Tényleg ezt szánja nekünk a kormány? Hetvenegy elmúltam. Velem már nem fognak tudni katonásdit játszani. De… Fiatalok, ti perceken belül a seregben találhatjátok magatokat akár akarjátok, akár nem!”


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...