Fasírt ilyen finom még nem volt: őrületesen jó ez a recept

Fasírt, amely más mint a többi. Ilyen finom még sosem volt ez az étel. Próbáld ki, meglátod, ízleni fog.
kép: ellenszel.hu

A fasírt az egyik olyan étel, amit tényleg sokféleképpen lehet elkészíteni. Szeretjük, mert kiadós, finom és egy kicsit talán magyar is. Töltjük tojással, sütjük gombócban, stefánia vagdaltként is tálaljuk. Most egy olyan receptet mutatunk be a tisztelt olvasóinknak, amely egyszerre kiadós és ízletes.

A fasírtok királyának is nevezhetnénk ezt a fogást, de ennél azért szerényebbek vagyunk, ezért „fasírtfészeknek” hívjuk. Az alapja szinte megegyezik az általunk ismert fasírtokéval, azzal a különbséggel, hogy itt fészekformát kapnak a pogácsák. Nem véletlenül ugyanis ezeket camambert-sajttal töltjük, az egészre pedig egy páratlanul pazar mártást öntünk.

Az egészet jénaiban sütjük össze egy óra alatt. Az eredmény szaftos, csodás ízvilágú fasírt. A hozzávalók listáját megtalálod a most következő videó leírásában. Annyit elárulunk, hogy nincs benne semmi ismeretlen fűszer, csak a hazaiak.

Lássuk, hogyan készül a fasírtfészek:

Ha tetszett a recept, itt tudsz feliratkozni az EllenLábas csatornájára, hogy ne maradj le a többi receptről és konyhai trükkről. Ha inkább maradnál a közéleti híreknél, az Ellenszél itthon rovatát ajánljuk figyelmedbe.

Tudtad? El akarnak minket hallgattatni, és ezért komoly pénzeket fizetnek. Az érintett oldalak, amelyeket folyamatosan támadják: Ellenszél, EllenLábas, Nyugati Fény, Hírhugó, Balramagyar. Kanadai szerverre költöztünk, de még így is túlterheléses támadások sorával bombáznak minket. Ezt jelenti Magyarországon a sajtószabadság.

loading...