Gyurcsány Ferenc fiatalok tömege előtt döntötte meg a róla szóló pletykát

Gyurcsány Ferenc fiatalok tömegei előtt mondta el a legjobb kérdésekre az őszinte válaszokat.

Gyurcsány Ferenc fórumán egy fiatalember nem finomkodott. Megkérdezte a volt miniszterelnököt arról, hogy miért nem vonul vissza, ezzel elősegítve a kormányváltást. A DK elnöke olyan rögtönzött érvelést pörgetett le, amit a jelenlévők szájtátva hallgattak végig.

Gyurcsány Ferenc szónoki képességeit eddig sem vitatta senki. Előnye, hogy szenvedéllyel és őszintén beszél, mindenféle mismásolás nélkül. A felnövő generáció tudja, hogy a volt miniszterelnök válaszolni fog a kérdéseikre. Nem bújik el fekete paravánok mögé, és nem ugyanazt a sablont tukmálja ránk, ahogy a Fidesz sajtósai tesznek, amikor „kérdésekkel provokálják” őket.

Az alábbi videón hallható az ominózus kérdés és Gyurcsány Ferenc válasza is. Érdemes meghallgatni azoknak a politikusoknak is, akik elemezni próbálják, miért tart 1-2%-on a pártjuk támogatottsága.

Az ilyen válaszok azok, amelyek a mai napig népszerű politikussá teszik Gyurcsány Ferencet. A gondolkodni akaró és tudó fiatalok pedig ezt nagyra értékelik. Éppen ezért tompul a Fidesz folyamatos propagandája, amit egy egész hazugsággyár állít elő.

Nem véletlenül a DK elnökét, a legkitartóbb politikust ütik már-már hosszú évek óta. Ahogy Orbán még fiatalon elmondta:

„Egy ember van csak, akire nagyon oda kell figyelni, és az a Gyurcsány nevű ember.”

Úgy tűnik, hogy bár gatyát és hitet is váltott, ez a véleménye a mai napig fennáll.

További cikkeinkért kattints ide, vagy nézd meg a Facebook-oldalunkat is!

loading...