Nagyszabású gálán adják át az emberi értékek-díjakat: Te is részt vehetsz

Nagyszabású gálán adják át az Emberi Értékek-díjakat.

Nagyszabású gálán adják át az emberi értékek-díjakat április 15-én, szombaton, a Ferencvárosi Művelődési Házban. Az Emberi Értékek Díjátadó Gála és Jótékonysági Koncert eseményére minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. Oltári műsorral készülnek.

Magyarországon az emberi értékekről már-már szitokszóként beszél a közmédia. A kormány propagandája mindenhova beszivárog. El akarják hitetni velünk, hogy a tolerancia, az elfogadás nem más, mint Nyugatról jövő befolyásolási kísérlet.

Az igazság ezzel szemben az, hogy az emberi értékek sosem változtak, és mindegy, hogy Keleten vagy Nyugaton, szegények vagy gazdagok közt gyakorolták/mutatták meg őket viselőik. Ahogy keresztények zsidókat bújtattak a háborúban, emberi értékből vizsgáztak. Ahogy az iskolában megvédték a kisebbet a társaik a felsőbb évesektől, emberi értéket mutattak fel.

Ebben a szörnyű, kreált ellenségképekkel teli rendszerben a legnagyobb kincsek az emberi értékek és azok hordozói. Szabadság, egyenlőség, testvériség: olyan távol kerültek tőlünk, hogy már csak a tankönyvekből ismerjük ezt a hármast. Pedig bizony, nagyon ismerjük ezeket, mi, magyarok is.

Nagyszabású gálán adják át a díjakat.

A legfontosabb, hogy ezekben a nehéz időkben is megbecsüljük azokat, akik példát mutatnak ezekből az értékekből.

A nagyszabású gálán sok hírességet díjaznak: találkozhatsz velük

Amanda Elstak műsorvezető, előadóművész, a Magyar Tolerancia Egyesület elnöke. Missziója, hogy összefogja azokat, akik nem felejtették el, hogy a legfőbb érték embernek maradni minden körülmények között. Az Emberi Értékek-díjátadó gála megálmodója orvoskat, politikusokat, vendéglátósokat, előadók, ismert embereket és kórházi osztályokat vett fel arra a listára, amelyen a díjak méltó érdemesei szerepelnek.

A rendezvény fővédnökei :

  • Dr. Bősz Anett Budapest főpolgármester-helyettese,
  • Szűcs Balázs Budapest Erzsébetváros alpolgármestere,

Az esemény főszervezői:

  • Amanda Elstak a Magyar Tolerancia Egyesület elnöke,
  • Major Gabriella a MTE elnökhelyettese
  • Nagy Viktória az Élni Akarunk Közhasznú Alapítvány elnöke

A rendezvény plakátja.

A díjazottak listáját és az eseményt itt találod. A rendezvény egy igazán pezsgő, lendületes, élettel teli napot ad azoknak, akik részt kívánnak venni a gálán.

Miért érdemes Neked is ott lenned?

–       Sztárvendégek előadásaiban hallhatod kedvenc dalaidat

–       Kiváló művészek transzvarietéje varázsol el az eseményen

–       Találkozhatsz hírességekkel, beszélgethetsz a díjazottakkal

–       Nagyon jól fogod érezni magad

–       Támogathatod belépőddel a Magyar Tolerancia Egyesületet, és törekvéseit

Nagyszabású gálán adják át az emberi értékek díjakat.

Ne habozz, gyere el Te is április 15-én a Ferencvárosi Művelődési Központ-ba, 14:00 órára, hogy részese légy valami igazán EMBERINEK. Mindössze 2 ezer forintért vehetsz belépőjegyet, de támogatói jegyeket is vásárolhatsz. Erről bővebben a gála Facebook-eseményén olvashatsz.

További cikkeinket itt találod.

loading...