Boldog István tajtékozva akadt ki a közösségi oldalán

Boldog István tajtékzik az üzenőfalán
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Boldog István a korrupciós vádak ellenére sem riad vissza attól, hogy folyamatosan mocskolódjon az üzenőfalán. A Fidesz propagandájához igazodva egyfolytában kiír valamilyen frusztrációtól nyüzsgő bejegyzést.

Nem csoda, hogy Boldog István ennyire láthatóan mutatja a szorongás jellemzőit, hiszen mostanában sokat jár a bíróságra.

A NAV Dél-Alföldi Bűnügyi Igazgatóságán indult, majd a Központi Nyomozó Főügyészségre áttett ügyben az országgyűlési képviselő mentelmi jogát a legfőbb ügyész indítványára az Országgyűlés felfüggesztette, majd az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Boldog Istvánt, aki nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését.

A vádirat lényege szerint a Boldog Istvánhoz köthető elkövetői kör hivatali helyzetével, befolyásával visszaélve, jogellenesen befolyásolta a megyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázati eredményeit. Elérték a kivitelezők irányított kiválasztását is. Mindezekért a vállalkozóktól jogtalan anyagi előnyt kértek és tőlük 2019 májusában 20 millió forintot kaptak.

Babits Mihály írja: „Mert nehéz a kő, és nehéz az ólom, de nehezebb kit titkos súlyu bűn nyom.”

Ennek apropóján mutatjuk be Boldog István mai bejegyzését:

Boldog István az üzenőfalán fakadt ki.
Fotó: Boldog István Facebook-üzenőfala

Boldog István tehát töröl minden olyan hozzászólást, ami neki nem tetszik. Pont olyan komcsi cenzor módjára, ahogy azt a Fidesz-KDNP kormány teszi. Elég, ha a közmédiára gondolunk, ahol még az sem jelenhet meg, ha egy dalszövegben utalnak Orbánra. Olyan eset is volt már, amikor verőembereket küldtek arra, aki ilyesmit tett.

Nem valószínű, hogy bárki is pedofil bűnözőket védene Boldog István üzenőfalán, ő mégis ezt képzeli. Úgy, ahogy a Fidesz eljátszotta, hogy háborúban állunk a nemváltó óvodásokkal. Az a népszavazás adófizetői pénzt nyelt el, de megbukott. Mégsem műtik át magukat sorba a kisgyermekek, és nem kapnak hormonkezelést sem.

Boldog István talán azt reméli, hogy ha felül a Fidesz-mantra gyihos lovára, talán a NER újra keblére öleli majd. Ők viszont nem szoktak kiesett embereket visszafogadni. Többet ér a párt hírneve, mint száz a bűncselekménnyel vádolt Boldog Istvánból.

 

loading...