Márkás ruhák és cipők minden évszakra

Számtalan smart casual márka akar betörni a piacra, azonban nem annyira egyszerű a dolguk, tekintve, hogy hány nagyobb gyártó van jelenleg ezen a területen. Mindegy, hogy cipőről, ruháról, kiegészítőről van szó, mindenkinek be kell járnia egy bizonyos szamárlétrát, ahonnan vagy sikerül kitörni, vagy nem. Az biztos, hogy a jelenleg uralkodó brandek nem akarnak egyhamar megválni az eddigi helyüktől. 

 

Ebben a cikkben márkás ruhákat és cipőket mutatunk be, amelyek remek megoldást jelentenek bármely évszakra.

 

Ezeket a darabokat bárhol fel lehet ismerni

 

Vannak olyan ruhák és lábbelik, amikről messziről lerí, hogy kitől és honnan vannak. Az ízléses, a sportosan elegáns, a modern mind olyan stílusok, amik kapcsán egy uralkodó márka van, akik évek óta tudják, hogy mire fáj az emberek foga. 

 

A Borgo.hu Tommy Hilfiger cipői már többször bizonyították, hogy minden körülmények között megállják a helyüket. Ezek a darabok időtállóak, mindegy, hogy sportosan elegáns vagy esetleg laza városi szettre szavazunk. A lábbelik esetében a kényelem és a minőség kéz a kézben jár. A választék hatalmas, mind hölgyek, mind urak számára készítenek egyedi modelleket, amelyek minden évben hatalmas népszerűségnek örvendenek. 

 

Cipők a Tommy Hilfiger márkától

 

Elég csak ránézni például a szandáljaikra, főleg a női platformos változatokra. A modern vonalvezetés, a letisztult, ám merész színek mind arról árulkodnak, hogy a gyártó nem fél újdonságokkal előrukkolni. Amellett, hogy egy platformos szandál optikailag nyújtja a lábat, jóval kényelmesebb, mint egy tűsarkú, cserébe azonban ugyanolyan stílusos és elegáns. Aki tehát szereti a modern életfelfogást, valamint a luxust, annak érdemes elgondolkodnia ezeken a szandikon. 

 

Ott van például a Feminine sötétkék női éktalpú változat, amely remek választás a nyári időszakra. Az anatómiailag kialakított talprész, a magasított talpszerkezet gondoskodik róla, hogy egész nap kényelmesen érezzük magunkat. Ideális megoldás, ha munkába, sétához, randevúra keresünk elegáns és nyitott cipőt. 

 

Ami pedig a férfi modelleket illeti, a sneakerek mindig jó választások az urak számára. Tavasszal még kellően melegen tartanak, nyáron pedig jól szellőznek, kényelmesek, így egész napos viselet során is megállják a helyüket. 

 

Milyen ruhákat és kiegészítőket készítenek?

 

Szinte mindenfélét, hiszen amellett, hogy pólókat és pulóvereket dobnak piacra, számos sál, sapka, táska található a repertoárjukban. Mind a hölgyek, mind az urak biztosan lehetnek abban, hogy a választékra nem lehet panasz.

 

Ne feledkezzünk meg például a strapabíró, mutatós és főként elegáns pénztárcákról sem, amelyek szintén praktikus kiegészítői lehetnek a hétköznapjainknak. Az urak számára a pénztárca az, ami biztosan náluk van akkor is, ha táskát eszük ágában sincs cipelni. Egy Tommy Hilfiger Business barna tárca azonban remek választás a hétköznapokra. loading...